Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alina Gorghiu, despre Sorin Oprescu: Poate ca la sfarsitul mandatului de primar al Capitalei va veni si vremea decontului

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre Sorin Oprescu: Poate ca la sfarsitul mandatului de primar al Capitalei va veni si vremea decontului

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a criticat modalitatea lui Sorin Oprescu de a-si exercita atributiile ca primar al Capitalei, precizand ca la sfarsitul mandatului va veni si vremea decontului. Nu stiu c. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre calitatile si defectele liderilor politici din Romania

Interviu exploziv cu liderul opozitiei, in aceasta seara, la Sinteza Zilei. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat la Sinteza Zilei mai multe aspecte ale actualei crize politice din.

Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE: Pentru a nu stiu cata oara PSD-ul si Victor Ponta aleg varianta boicotului. Le este greu sa accepte o infrangere (VIDEO)

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, demonstreaza inca o data ca premierul Victor Ponta nu accepta existenta unei.

Alina Gorghiu, despre votul din Parlament pentru sefia SIE: Din opozitie nu este simplu sa coagulezi o majoritate, dar o vom face. PNL va vota pentru MRU sef la SIE (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV, ca nu este usor ca opozitia sa coaguleze o majoritate in cazul votului privind numirea lui Mihai Rzavan.

Cum a ajuns Alina Gorghiu subiect de tabloid: despre statutul de femeie insarcinata si ambitiile politice

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a ajuns subiect de tabloid intr-o stire care nu vine decat sa arate starea deplorabila a presei tabloide din Romania. intre atatea stiri serioase, in mijlocul unui cutremur grecesc si al unui jihad care bate la portile Europei, jurnalistii dezlipiti de aceste realitati scriu despre iubitii secreti ai Alinei Gorghiu si despre un aspect intim al vietii ei: un presupus avort.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vine miercuri la Adevarul Live, de la ora 11.00

Miercuri, 1 iulie, ora 11. 00, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vine in platoul Adevarul Live sa vorbeasca despre marile proiecte din Bucuresti pe care le-a demarat in timpul celor doua mandate. De asemenea, edilul-sef va vorbi si despre planurile pe care le are pentru bucuresteni, dar si despre o noua candidatura la Primaria Capitalei.

Alina Gorghiu, interviu exploziv la Sinteza Zilei, de la 21:30

Interviu exploziv cu liderul opozitiei, diseara la Sinteza Zilei. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, vine la Sinteza Zilei unde va vorbi despre actuala criza politica din Romania. A castigat sau a pierdut PNL pr.

Alina Gorghiu, la Antena 3: Alianta DA a functionat foarte bine pana si-a bagat Basescu coada

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a asemanat la Antena 3 actualul PNL cu Alianta DA spunand ca acea alianta politica a functionat foarte bine, a impus cota unica, totul pana cand Basescu si-a bagat coada. PNL-ul nu va accepta niciodata ideea unor noi masuri de austeritate, a dat asigurari Gorghiu. Gorghiu: Legea traseismului politic adoptata de PSD ne-a lasat cu un handicap de peste 1. 000 de primari.

Alina Gorghiu: Daca maine incepe urmarirea penala impotriva mea, plec din PNL

Interviu exploziv cu liderul opozitiei, in aceasta seara, la Sinteza Zilei. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat la Sinteza Zilei mai multe aspecte ale actualei crize politice din Romania. Alina.

Alina Gorghiu: A suprapune un guvern PDL peste actualul PNL este o eroare. Este o dezbatere falsa

Interviu exploziv cu liderul opozitiei, in aceasta seara, la Sinteza Zilei. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat la Sinteza Zilei mai multe aspecte ale actualei crize politice din Romania. Alina.

Alina Gorghiu: Ponta pune presiune pe PSD

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta pune presiune pe Partidul Social Democrat PSD) prin faptul ca nu demisioneaza din functie in contextul actualei crize politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )