Libnet.ro
UNICEF

13:46

Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

B1 B1,
Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca, dupa demisia premierului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul intre partide a fost relansat, precizand ca PNL va continua acest dialog cu. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Plecarea lui Victor Ponta de la sefia Guvernului depinde de soarta Coalitiei. Va ceda Gabriel Oprea?

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu televizat ca nu are intentia sa demisioneze din fruntea Guvernului, asa cum se zvonea in presa zilele trecute si a subliniat ca singura conditie care l-ar face.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu: Cand iei cartonas rosu parasesti terenul, nu te legi de bare

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu, pe Facebook, dupa ce premierul, proaspat intiors din vacanta in Caraibe, a participat la finala Supercuperi Europei, gazduita in premiera de Georgia, la.

Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta.

Deputatul PNL Radu Zlati: Solicit CSM sa verifice decizia Parchetului iCCJ favorabila premierului Victor Ponta, in cazul organizarii alegerilor partiale pentru sefia CJ Cluj

Deputatul PNL Radu Zlati a solicitat CSM sa verifice cum a fost scos de sub urmarire penala premierul Victor Ponta de catre Parchetul General, in contextul in care trei instante judecatoresti au stabilit ca.

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Consultarile pe Codul Fiscal. Alina Gorghiu: Sunt de acord cu propunerea PSD, ca intr-o prima faza sa facem o discutie la care sa participe specialistii partidelor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma luni, intr-o postare pe Facebook, ca este de acord cu propunerea social-democratilor ca, intr-o prima faza, consultarile dintre formatiunile politice sa aiba loc la nivel de specialisti, iar intr-o a doua etapa liderii partidelor sa decida politic solutiile care vor fi adoptate. Amintim ca liberalii au propus data de 17 august pentru consultarile intre partide, iar dupa o saptamana UNPR a venit cu propria propunere ca aceste discutii sa aiba loc pe 19 august, la Palatul Parlamentului. Liderul PSD Liviu Dragnea a saluat aceste invitatii si a confirmat ca la consultari va participa si ministrul de Finante.

Alina Gorghiu anunta o premiera postdecembrista: Politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta Codul Fiscal

Pentru prima oara dupa 1989, politicieni din toate partidele importante se vor aseza la aceeasi masa pentru a discuta despre proiectele importante ale Romaniei. Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca partidul.

Victor Ponta: Nu imi dau demisia din functia de premier. Mai e putin pana in decembrie 2016

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de premier atata timp cat este sustinut de partidul din care face parte. intrebat, la Romania TV, daca va demisiona din functie,.

Victor Ponta: Nu imi dau demisia din functia de premier. Mai este putin pana in decembrie 2016

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functia de premier atata timp cat este sustinut de partidul din care face parte. intrebat, la Romania TV, daca va demisiona din functie,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )