Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, primul interviu dupa vacanta - la Romania TV, ora 19.30

Premierul Victor Ponta participa astazi la Romania TV la prima emisiune dupa intoarcerea din vacanta. Luni, 10 august, de la ora 19. 30, Victor Ponta este invitatul emisiunii Editie speciala prezentata de Cristina Sincai, potrivit unui comunicat al Executivului.

Un europarlamentar PSD anunta lansarea campaniei online VacantainRomania exact in ziua in care premierul Ponta a revenit la munca dupa o vacanta in Caraibe

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel, copresedinta a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, a initiat la inceputul lunii august campania online VacantainRomania, un demers prin care aceasta ii indeamna pe turistii romani sa promoveze cele mai frumoase destinatii de vacanta din tara noastra. Anuntul vine in aceeasi zi in care premierul Victor Ponta a revenit la munca dupa ce a petrecut o saptamana pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excursie de o saptamana in Caraibe.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost supravegheat in SUA. NU e vorba de SPP

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. O agentie privata din America m-a supravegheat, a.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost filat in SUA

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. Pentru mine strict si pentru familia mea, era un lucru.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Guvern, dupa cele 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

Vacantele de lux ale politicienilor: Victor Ponta in croaziera cu familia in Caraibe, Alina Gorghiu in vacanta cu iubitul in Grecia, Liviu Dragnea petrece in Brazilia, unde ar avea chiar si o proprietate

Politicienii romani au ales destinatii exotice pentru vacanta de vara. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat la Miami si apoi intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD, Liviu.

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, dupa ce timp de zece zile a fost in concediu

Premierul Victor Ponta este asteptat sa revina luni in tara, informeaza B1 TV. Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a declarat ca este posibila si o conferinta de presa in care Ponta sa isi spun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )