Libnet.ro
UNICEF

15:16

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe. continuă pe B1

FOTO Cum a petrecut Victor Ponta la Tbilisi: din tribuna oficiala, la Supercupa, in crama

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal din Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, Irakli Garibasvili, dar si la o degustare de vinuri.

Victor Ponta, dupa Supercupa Europei: Recunosc!!! Messi m-a ignorat

Prima reactie a premierului Victor Ponta dupa meciul de la Tbilisi a venit, miercuri, primul ministru scriind pe pagina sa de Facebook ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, facand.

Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca, dupa demisia premierului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul intre partide a fost relansat, precizand ca PNL va continua acest dialog cu.

Victor Ponta, despre meciul Supercupa Europei: Messi m-a ignorat. O sa imi ceara Gorghiu demisia

Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta.

Victor Ponta, nou mesaj pe facebook prin care saluta cresterea economica

Victor Ponta saluta trendul ascendent pe care il urmeaza afacerile din comert si servicii, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, iar intr-un al alt mesaj, premierul subliniaza cresterea exporturilor i.

BNR, nou atac la Codul Fiscal si la Victor Ponta

Criza din zona Euro nu s-a terminat. Criza financiara are consecinte care vor dura si ne afecteaza si pe noi. Important e ca ceea ce s-a realizat in ultimii ani, aceasta agoniseala nu trebuie risipita cu.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Ministerul ungar de externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta pentru a da explicatii referitoare la o declaratie a premierului Victor Ponta

Ambasadorul roman la Budapesta, Victor Micula, a fost convocat de Ministerul ungar de Externe cu privire la o declaratie a premierului Victor Ponta, potrivit catora Ungaria, prin actiunile ei, incearca sa.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )