Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alina Gorghiu respinge ideea unei aliante cu PMP: PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu respinge ideea unei aliante cu PMP: PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sambata, la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu MP, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

PNL este incompatibil cu Traian Basescu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat astazi la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu Miscarea Populara, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul presedinte crede doar in propria persoana, transmit surse din presa.

Alina Gorghiu: PNL se afla in opozitie fata de PSD. Colaborarile cu ALDE sau PMP nu sunt excluse

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca partidul pe care il conduce erste pozitionat clar in opozitie fata de PSD si asa va ramane in cele doua randuri din 2016, in timp relatia cu filiale ale ALDE sau PMP nu sunt excluse in acest an.

Alina Gorghiu, declaratie surprinzatoare despre o posibila alianta cu Miscarea Populara

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, sambata, la Sinaia, referindu-se la o eventuala alianta post electorala cu MP, ca PNL este incompatibil cu Traian Basescu, in conditiile in care fostul.

Alina Gorghiu: Exclud categoric o formula de experienta comuna stanga-dreapta din 2016, coabitarea cu PSD este nociva

PNL va trebui sa castige alegerile parlamentare in asa fel incat sa poata guverna intr-o formula care exclude PSD. Iata ce declara la RFI copresedintele PNL, Alina Gorghiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )