Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alina Mungiu-Pippidi, atac la adresa lui Dacian Ciolos: A fost extraordinar de slab. Serviciile conduceau Guvernul

B1 B1,
Alina Mungiu-Pippidi, atac la adresa lui Dacian Ciolos: A fost extraordinar de slab. Serviciile conduceau Guvernul

Alina Mungiu-Pippidi lanseaza acuzatii grave la adresa fostului guvern tehnocrat. Politologul sustine ca Executivul lui Dacian Ciolos a fost unul foarte slab si a fost condus de serviciile secrete, informeaza. continuă pe B1

Dacian Ciolos, atac la seful PSD pe tema subventiilor pentru fermieri: Liviu Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat

Fostul premier Dacian Ciolos il acuza, intr-o postare pe Facebook, pe Liviu Dragnea ca se lauda cu munca Guvernului tehncrat in ceea ce priveste acordarea de subventii pentru.

VIDEO Un viceprimar face acuzatii grave la adresa lui Dacian Ciolos: A cumparat armament de miliarde, fara licitatie!

Afirmatiile au fost facute de viceprimarul UNPR al Galatiului, Picu Apostol Roman zis Picu Polonicu din vremea in care era director al Cantinei Saracilor), in plina sedinta a Consiliului Local Galati, fiind cu greu convins sa-si incheie discursul fara legatura cu ordinea de zi.

Alina Mungiu, despre guvernarea actuala: Cum au inceput e foarte rau, nu fac decat sa piarda timpul

Alina Mungiu, presedintele Societatii Academici din Romania SAR) , prezenta azi in studioul Adevarul Live, a criticat directia pe care au pornit liderii politici actuali. intr-o discutie legata de absorbtia fondurilor europene, presedinta SAR a afirmat ca modul cum au inceput e foarte rau, nu fac decat sa piarda timpul.

Alina Mungiu, la Adevarul Live: Am ajuns la un sistem in care totul e reglementat in penal

Alina Mungiu, presedintele Societatii Academice din Romania SAR), va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre raportul SAR pe 2017, dedicat absorbtiei fondurilor europene si succesul folosirii lor pentru a redresa trei sectoare importante: sanatatea, educatia si infrastructura.

Dacian Ciolos: Dragnea se lauda acum cu munca Guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut il ponegrea

Fostul prim-ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, i-a replicat liderului PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu subventiile fermierilor ca actualul Executiv se lauda cu munca guvernului tehnocrat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )