Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alte trei focare de pesta porcina africana descoperite in judetul Galati. Deja s-a ajuns la noua in numai o luna

Adevărul Adevărul,
Alte trei focare de pesta porcina africana descoperite in judetul Galati. Deja s-a ajuns la noua in numai o luna

Ultimele trei focare in care a fost gasita periculoasa boala care ucide toti porcii infectati; nu exista un tratament) sunt la Targu Bujor, Negrilesti si Talpigi. Anterior, in ultima luna, cazuri de imbolnavire au mai fost depistate laSchela, Slobozia-Corni Ghidigeni), Traian Sat comuna Branistea), Independenta, Frumusita si Serbestii Vechi. continuă pe Adevărul

Focare de pesta porcina africana in doua localitati din judetul Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) s-a intrunit, astazi, pentru a aproba Planul de masuri la suspiciunea de pesta porcina africana ca urmare a focarelor identificate in exploatatii de la marginea localitatilor galatene Schela si Slobozia Corni.

Pesta porcina africana se raspandeste cu repeziciune in judetul Galati: au fost confirmate inca doua noi focare de boala

Miercuri dimineata, la Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a fost confirmat faptul ca au fost descoperite cazuri de infectare cu pesta porcina africana in localitatile Schela si Slobozia Corni Ghidigeni). Numarul noilor focare de boala a ajuns astfel la sase in ultima luna.

Focar de pesta porcina africana la Gimbasani. Cum a reaparut boala in judetul Ialomita

Dupa ce au reusit sa stinga 132 de focare de pesta porcina, autoritatile din judetul Ialomita sunt puse in fata unei noi incercari. Un focar de boala a fost confirmat in localitatea Gimbasani, medicii veterinari stabilind ca proprietarului gospodariei nu a anuntat autoritatile in timp util, alegand sa trateze singur animalul.

Pesta porcina africana, in comuna argeseana Baiculesti. Este a noua localitate din judet in care virusul PPA a fost confirmat

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti, a confirmat virusul pestei porcine africane intr-o exploatatie nonprofesionala din comuna Baiculesti, judetul Arges La aceasta ora, pe teritoriul judetului Arges sunt active noua focare de pesta porcina africana.

Alerta! Pesta Porcina Africana e prezenta in 140 de localitati din 20 de judete

Pesta Porcina Africana evolueaza in prezent in 140 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 416 focare dintre care un focar intr-o exploatatie de tip A), iar in alte patrujudete exista doar.

Pesta porcina africana, confirmata in doua gospodarii si o ferma din localitatile Potlogi si Racari

Pesta porcina africana a fost confirmata in doua gospodarii si o ferma din localitatile Potlogi si Racari, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Dambovita. Potrivit sursei citate, Institutia.

BULGARIA: Vytenis Andriukaitis, profund dezamagit de gestionarea epidemiei de pesta porcina africana

Comisarul european pentru sanatate si siguranta alimentelor, Vytenis Andriukaitis, si-a exprimat profunda dezamagire fata de modul in care autoritatile din Bulgaria au gestionat epidemia de pesta porcina africana, a informat postul national de radio BNR), transmit Sofia Globe si Novinite.

ANSVSA: 104 focare de pesta porcina evolueaza pe malul Borcei, unul afecteaza o exploatatie comerciala

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 140 de localitati din 20 de judete, cu un numar de 416 focare dintre care un focar intr-o exploatatie de tip A), iar in alte 4 judete exista doar cazuri la mistreti. in judesul Calarasi se inregistreaza 104 focare, dintre care unul intr-o exploatatie comerciala.

Galati: Focare de pesta porcina africana in doua localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) s-a intrunit, miercuri, pentru a aproba Planul .

416 focare de pesta porcina, in 140 de localitati

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in prezent in 140 de localitati din 20 de judete, cu un numar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )