Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alti doi pacienti morti in spitalele din judetul Hunedoara aveau si coronavirus, in afara bolilor grave

Adevărul Adevărul,
Alti doi pacienti morti in spitalele din judetul Hunedoara aveau si coronavirus, in afara bolilor grave

O femeie cu afectiuni oncologice si un barbat suferind de boli cardiovasculare sunt cele mai recente doua cazuri de pacienti decedati, care au fost confirmati si cu coronavirus. continuă pe Adevărul

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Coronavirus in judetul Hunedoara: sapte bolnavi morti in spitalele din Deva si Hunedoara aveau si Covid 19

Bilant coronavirus in judetul Hunedoara: sapte pacienti decedati in urma unor boli grave in spitalele din Deva si Hunedoara au fost diagnosticati, in ultimele trei zile, si cu coronavirus.

Doi pacienti care au murit in spitalul din Hunedoara aveau si coronavirus. Erau varstnici cu boli grave

Doi pacienti care au murit in spitalul municipiul din Hunedoara aveau si coronavirus. Erau varstnici cu boli grave.

Doi pacienti si o doctorita de la Spitalul municipal Hunedoara au fost infectati cu coronavirus

Un medic de la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului municipal din Hunedoara si doi pacienti au fost diagnosticati cu coronavirus.

Ce echipamente si materiale de protectie au primit spitalele din judetul Vaslui in plina pandemie de coronavirus

In ultimele zile, institutiile din judetul Vaslui care lupta in prima linie impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, au fost dotate cu noi echipamente de protectie.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

inca doi morti de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 42

O femeie de 75 de ani si un barbat de 82 de ani, ambii din judetul Hunedoara, ridica bilantul deceselor cauzate de Covid-19, in Romania, la 42, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )