Libnet.ro
UNICEF

22:30

Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Patru spitale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta

Patru spitale municipale din judetul Hunedoara vor primi pacienti cu coronavirus, alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. continuă pe Adevărul

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

Alti doi pacienti morti in spitalele din judetul Hunedoara aveau si coronavirus, in afara bolilor grave

O femeie cu afectiuni oncologice si un barbat suferind de boli cardiovasculare sunt cele mai recente doua cazuri de pacienti decedati, care au fost confirmati si cu coronavirus.

Coronavirus in judetul Hunedoara: sapte bolnavi morti in spitalele din Deva si Hunedoara aveau si Covid 19

Bilant coronavirus in judetul Hunedoara: sapte pacienti decedati in urma unor boli grave in spitalele din Deva si Hunedoara au fost diagnosticati, in ultimele trei zile, si cu coronavirus.

Teama de coronavirus a creat drame in spitalele judetului Hunedoara. Strigatele disperate de ajutor ale medicilor

Numarul in crestere al persoanelor infectate cu coronavirus a produs tulburari in mai multe spitale din judetul Hunedoara.

Doua spitale din Salaj, unitati suport pentru pacientii cu coronavirus. in timp ce autoritatile tac, angajatii cer donatii pentru echipamente

Doua spitale din judetul Salaj vor asigura tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Salaj, care necesita ingrijiri medicale si pentru alte patologii. La unul dintre acestea vor fi internate gravidele diagnosticate cu COVID-19.

Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Lista spitalelor care vor prelua pacienti infectati cu coronavirus s-a extins cu alte unitati medicale, dupa intrarea in Scenariul 4 al epidemiei, declarat aseara, odata cu depasirea pragului de 2. 000 de cazuri 2. 245 in prezent). Lista noilor unitati Covid-19 a fost publicata astazi in Monitorul Oficial. Pe lista apar spitalele care vor prelua pacieti cu forme grave de infectie cu coronavirus. De asemenea, a fost aprobata si o lista a spitalelor suport pentru cele de pe lista initiala.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Cati bani vor primi angajatii in somaj tehnic

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Alin Ignat, responsabil cu coordonarea activitatii Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si a agentiilor judetene de resort a completat marti informatiile furnizate de ministrul Muncii, precizand cati bani vor primi cei aflati in somaj tehnic.

Dodon promite ca cetatenii care nu au un loc de munca vor primi 2775 de lei lunar din partea statului, pe durata starii de urgenta

Presedintele Igor Dodon promite ca atat cetatenii care se afla in somaj tehnic, din cauza pandemiei COVID-19, cat si cei care nu au avut pana in prezent un loc de munca vor primi din partea statului sprijin financiar, lunar, care va fi valabil doar pe durata starii de urgenta, adica pana pe 15 mai, eventual si mai mult, daca starea de urgenta va fi prelungita, in contextul continuarii luptei impotriva coronavirusului.

Lucratorii medicali si politistii confirmati cu COVID-19 vor primi cate 16 mii de lei

Angajatii de stat din Republica Moldova, care au fost testati pozitiv la COVID-19 si se afla in prima linie, adica medici, asistenti medicali, politisti, politisti de frontiera si altii, vor primi un ajutor unic in valoare de 16 mii de lei. Anuntul a fost facut de presedintele Igor Dodon luni, 30 martie, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )