Libnet.ro
UNICEF

23:45

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a. continuă pe Wall-Street Ro

PeBloguri: AMBI: Avand in vedere situatia generata de virusul COVID-19, AMBI vine in sprijinul autoritatilor publice locale din regiune

Avand in vedere situatia de criza socio-economica generata de virusul COVID-19 si tinand cont de faptul ca regiunea Bucuresti-Ilfov este puternic afectata, AMBI vine in sprijinul autoritatilor publice locale din regiune, cu cateva idei de tip masuri care ar putea fi implementate, se arata intr-un comunicat al Aliantei Metropolitane Bucuresti-Ilfov.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Romania: Barbat de 74 de ani, din judetul Hunedoara. Bilantul a ajuns la 30 de victime

Grupul de comunicare Strategica anunta inca un deces provocat de noul coronavirus. Este vorba despre un barbatde 74 ani, din judetul Hunedoara, internat in sectia de Oncologie a Spitalului Judetean Deva.

Alte sase decese confirmate in judetul Suceava. Numarul mortilor ajunge la 78

Autoritatile au anuntat marti alte sase decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, toti pacientii fiind de la Spitalul Judetean din Suceava.

Marturii infioratoare din Spitalul Suceava: Este lasat sa moara de foame si sete!

Dupa ce, ieri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca 13 decese din cauza coronavirusului, toti pacientii fiind internati la Spitalul Judetean Suceava, noi informatii infioratoare despre conditiile din acest spital ies la iveala.

Un om de afaceri din judetul Dambovita a dezinfectat toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala

Un afacerist din Lunguletu, judetul Dambovita, a decis sa dezinfecteze toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala, fiind ajutat de fratii si prietenii lui, in contextul pandemiei de coronavirus.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )