Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alti patru copii mici au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor ajungand la 45. in ultima saptamana s-au inregistrat peste 250 de noi cazuri de imbolnavire

Adevărul Adevărul,
Alti patru copii mici au murit din cauza rujeolei, numarul deceselor ajungand la 45. in ultima saptamana s-au inregistrat peste 250 de noi cazuri de imbolnavire

Trei copii mici care s-au imbolnavit de rujeola au murit in ultima saptamana, acestia fiind din judetele Iasi, Bacau si Neamt. De asemenea, medicii au primit confirmarea diagnosticului de rujeola pentru un al patrulea deces care era in investigare, fiind vorba despre un copil de cinci luni din Bacau, Numarul deceselor a ajuns la 45, iar in ultima saptamana s-au confirmat peste 250 de noi cazuri de imbolnavire. continuă pe Adevărul

inca patru copii au murit din cauza rujeolei: Bilantul deceselor a ajuns la 45

Inca patru copii care s-au imbolnavit de rujeola au murit in ultima saptamana, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Micutii erua din judetele Iasi,.

Inca doi oameni au murit din cauza gripei. Numarul victimelor a urcat la 109

Inca doi oameni au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor urcand astfel la 109, anunta miercuri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Victimele sunt un batbat in varsta de 28 de ani din judetul Mures si un alt barbat, in varsta de 43 de ani, din judetul Satu Mare.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107, informeaza news. ro.

Singura persoana cunoscuta care a murit din cauza agentului Noviciok, cercetatorul rus Andrei Zheleznyakov / Timp de 6 ani, s-a luptat cu ciroza, hepatita toxica, leziuni nervoase si epilepsie

Inainte ca fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa, Iulia, sa se prabuseasca pe o banca intr-un parc din Salisbury pe 4 martie, singura persoana confirmata ca ar mai fi suferit efectele agentului neurotoxic Noviciok a fost un om de stiinta sovietic, care se ocupa de arme chimice, relateazaThe Guardian.

O adolescenta de 18 ani a murit din cauza telefonului. Cum s-a intamplat acest lucru

O fata de 18 ani din Kheriakani, India, a fost grav ranita la fata dupa ce telefonul sau, un smartphone, a explodat. Transportata de urgenta la cel mai apropiat spital, tanara a murit cateva zeci de minute.

Gripa face ravagii: Alti trei romani au murit! Bilantul este ingrijorator

Bilantul deceselor din cauza gripei creste ingrijorator. Alti trei romani au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bo.

Bilantul a CRESCUT din nou. inca doi oameni au murit din cauza gripei

Bilantul deceselor din cauza gripei a crescut din nou, ajungand la numarul de 109 de morti provocate de virusul gripal, dupa ce doi barbati s-au stins din viata. Prima victima este un barbat din judetul.

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 107

Gripa face noi victime. Doua femei si un barbat si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), bilantul ajungand la 107.

Spania: Fiul fostului portar Santiago Canizares a murit, la cinci ani, din cauza unei boli grave

Fostul portar al nationalei Spaniei, Santiago Canizares, trece prin clipe grele, dupa ce fiul acestuia, Santi, in varsta de cinci ani, a murit din cauza unei boli grave. Santi era unul dintre cei patru copii pe.

inca doua femei si un barbat au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )