Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ambasada SUA dezvaluie motivele discutiilor cu Ponta si Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Ambasada SUA dezvaluie motivele discutiilor cu Ponta si Antonescu.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA s-a intalnit cu mai multi demnitari romani in ultimele zile pentru a discuta despre evolutiile legislative din Romania, despre statul de drept, cooperarea economica si Parteneriatul Strategic, informeaza Mediafax. Insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, si diplomati din cadrul Ambasadei s-au intalnit cu o serie ampla de demnitari romani in contextul evolutiilor politice accelerate din Romania si din regiune, a precizat Ambasada americana la . continuă pe România Liberă

Ambasada SUA despre cazul Vlad Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege.

Ambasada SUA a precizat, marti, referitor la decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, informeaza Mediafax. Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege. Toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Totodata, Ambasada SUA la Bucuresti a subliniat ca nu face comentarii cu privire .

Ambasada SUA, despre cazul Cosma: Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ambasada SUA a precizat, marti, raspunzand unei intrebari MEDIAFAX privind decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte standarde etice.

Ambasada SUA: Discutiile cu demnitarii romani au vizat evolutiile legislative si statul de drept

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA s-a intalnit cu mai multi demnitari romani in ultimele zile pentru a discuta despre evolutiile legislative din Romania, despre statul de drept, cooperarea economica.

Ponta: Antonescu a decis sa candideze din partea opozitiei la Presedintie.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca are convingerea ca liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia de a candida la Presedinitie din partea opozitiei, informeaza Mediafax. Am, ca si altii, convingerea ca domnul Antonescu a luat practic decizia de a merge singur si de a fi un candidat din opozitiei, pentru ca pana aum candidatii la Prezidentiale care au candidat din opozitie au castigat, a spus Ponta, dupa ce a participat la reuniunea informala a PSD de la hotel .

Ponta: Antonescu va candida la alegerile prezidentiale din opozitie pentru ca e mai usor sa critici decat sa nu raspunzi de nimic

Crin Antonescu a luat decizia sa candideze la alegerile prezidentiale din opozitie pentru ca este mai usor sa critici si sa nu raspunzi de nimic, a declarat, joi, liderul PSD, VictorPonta. Problema.

Se linistesc apele in coalitie? Prima intalnire intre Ponta, Antonescu si Iohannis

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat surse din PSD si PNL, scrie Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )