Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ambasadorul SUA discuta marti cu Ministrul Justitiei. intalnirea, la cererea lui Hans Klemm

B1 B1,
Ambasadorul SUA discuta marti cu Ministrul Justitiei. intalnirea, la cererea lui Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucuresti va avea, marti dimineata, o intalnire cu Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, chiar la sediul ministerului. Discutiile au loc la solicitarea lui Hans Klemm, informeaza. continuă pe B1

Tariceanu, raspuns dur pentru ambasadorul SUA pe tema legilor Justitiei

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat sambata un atac virulent la adresa celor care contesta modificarile propuse pentru legile Justitiei. Tariceanu spune ca nu se poate vorbi de politizare.

Ambasadorul SUA vrea sa discute cu ministrul Tudorel Toader

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii i-a cerut ministrului Tudorel Toader sa se intalneasca pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor Justitiei, anunta Digi 24.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, solicitare directa catre ministrul Tudorel Toader

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, va avea, marti dimineata, o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la sediul ministrului. Discutiile au loc la solicitarea ambasadorului, au declarat.

Ministrul Justitiei, discutie cu Tariceanu la Parlament

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a avut o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Parlament, a confirmat vineri Tariceanu.

Tudorel Toader da semne ca ar putea sa o revoce pe Kovesi: Ce semnale de alarma trage ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit mai multe detalii intr-o emisiune televizata despre controlul efectuat de Inspectia Judiciara privind managementul de la DNA si Parchetul General. Ministrul a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare in cazul controlului la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare IJ) in cazul controlului efectuat la DNA in conditiile in care se pregateste o evaluare la nivelul Inspectiei.

Ministrul Justitiei promite, din nou, ca va moderniza penitenciarele

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vizitat, joi, o unitate militara dezafectata din judetul Buzau, care ar putea fi transformata in penitenciar, context in care si-a reiterat angajamentul privind modernizarea conditiilor de detentie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, aproba transformarea unor foste unitati militare din Buzau in puscarie regionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a dat acordul de principiu pentru construirea in judetul Buzau a celui mai mare penitenciar din regiune. Obiectivul va fi construit la Unguriu, in spatiul pe care se afla doua unitati militare dezafectate, care vor fi preluate de Minnisterului Apararii Nationale. Va asigura detentia a cel putin 300 de persoane.

Tudorel Toader raspunde acuzatiilor ambasadorului SUA la Bucuresti

Schimbarile legilor pe justitie propuse de ministrul Tudorel Toader au fost criticate de ambasadorul SUA la Bucuresti. Ministrul Justitiei a tinut sa comenteze declaratiile facute de Hans Klemm si a transmis .

Sefii PSD se intalnesc la Mamaia cu Tudose si ministrii sai. Se va discuta despre legile justitiei, Pilonul II de pensii, acciza la carburanti si autoritatea pentru interceptari

Liderii PSD se reunesc din nou, in acest weekend, pe litoral, in sedinta Comitetului Executiv National si in cea a grupurilor parlamentare, pentru a discuta despre prioritatile legislative ale sesiunii de toamna, printre acestea numarandu-se legea parteneriatului public-privat, cea a preventiei, proiectul de modificare a legilor justitiei, precum si Legea pensiilor. La intrunirile PSD va participa si premierul Mihai Tudose, care le va prezenta social-democratilor punctul de vedere privind Pilonul II de pensii si cel care vizeaza acciza la carburanti, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )