Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tudorel Toader da semne ca ar putea sa o revoce pe Kovesi: Ce semnale de alarma trage ministrul Justitiei

B1 B1,
Tudorel Toader da semne ca ar putea sa o revoce pe Kovesi: Ce semnale de alarma trage ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit mai multe detalii intr-o emisiune televizata despre controlul efectuat de Inspectia Judiciara privind managementul de la DNA si Parchetul General. Ministrul a. continuă pe B1

Comisia Europeana, extrem de critica privind propunerile lui Tudorel Toader: Ar putea afecta independenta justitiei

Comisia Europeana a remis un punct de vedere privind modificarile la legile justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader pe 23 august. Prin intermediul sefei reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti,.

Comisia Europeana: Suntem ingrijorati ca modificarile anuntate de Tudorel Toader ar putea afecta independenta Justitiei

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania se declara ingrijorata de faptul ca modificarile anuntate de Tudorel Toader pe 23 august ar putea afecta independenta Justitiei in cazul.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania: Suntem ingrijorati ca modificarile anuntate de Tudorel Toader ar putea afecta independenta Justitiei

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania se declara ingrijorata de faptul ca modificarile anuntate de Tudorel Toader pe 23 august ar putea afecta independenta Justitiei in cazul in care ar intra in vigoaresi, totodata, spune ca este surprinsa de unele materiale de presa potrivit carora propunerile de modificare a legilor justitiei ar fi fost discutate sau chiar sprijinite de Comisia Europeana.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi demisa in urma raportului Inspectiei Judiciare. Precizarile ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca viitorul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, depinde de rezultatele raportului evaluarii DNA.

SUA, ingrijorate de modificarile legilor Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader

Ambasada SUA la Bucuresti ridica semne de intrebare privind modificarile propuse de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Legile Justitiei. Statele Unite au luat cunostinta de propunerile Ministerului Justitiei din 23 august cu ingrijorare pentru independenta sistemului judiciar, se arata intr-un comunicat al Ambasadei.

Liga Studentilor critica propunerile ministrului Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei si tacerea suspecta a profesorilor de drept. Studentii il invita pe Toader la dezbateri

Liga Studentilor LS IASI) critica propunerile lansate de ministrul Tudorel Toader de modificare a legilor justitiei, invocand, intr-un comunicat, atingerile care sunt aduse independentei justitiei si statului de drept si ii solicita acestuia sa participe personal la dezbaterile care vor fi organizate de catre studentii juristi in cadrul facultatilor de drept din tara, dar si sa amane trimiterea proiectului de modificare spre avizare pana la finalul dezbaterilor.

Tudorel Toader raspunde acuzatiilor ambasadorului SUA la Bucuresti

Schimbarile legilor pe justitie propuse de ministrul Tudorel Toader au fost criticate de ambasadorul SUA la Bucuresti. Ministrul Justitiei a tinut sa comenteze declaratiile facute de Hans Klemm si a transmis .

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare in cazul controlului la DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca se incearca blocarea raportului Inspectiei Judiciare IJ) in cazul controlului efectuat la DNA in conditiile in care se pregateste o evaluare la nivelul Inspectiei.

Tudorel Toader, despre reactia Ambasadei SUA privind legile justitiei: Firesc ar fi ca o ingrijorare sa fie si motivata

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi seara, referindu-se la reactia Ambasadei SUA privind propunerile de modificare a legilor justitiei, ca firesc este ca o ingrijorare care a fost exprimata s?.

Tudorel Toader, despre termenul ingrijorare folosit de Ambasada SUA pentru propunerile de modificare a legilor justitiei: Este dur, l-au mai folosit si in alte luari de pozitie

Tudorel Toader a fost de acord joi ca ingrijorarea exprimata de Ambasada SUA in fata propunerilor pe care le-a formulat pentru modificarea legilor justitiei este un termen dur, dar a relativizat mesajul americanilor, afirmand ca acesta a mai fost folosit si in alte pozitii exprimate de ambasada Washingtonului la Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )