Libnet.ro
UNICEF

05:00

Amenintari intre Oana Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor: O sa ma ocup si de inmormantarea lui (VIDEO)

B1 B1,
Amenintari intre Oana Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor: O sa ma ocup si de inmormantarea lui (VIDEO)

Scandalurile nu se mai termina pentru Oana Zavoranu, de data aceasta Corneliu Vadim Tudor fiind responsabil de inceperea razboiului dintre cei doi. Criticata de liderul PRM pentru circul din ziua inmorantarii. continuă pe B1

Ce diamante si briliante a mostenit Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a avut placuta surpriza sa descopere ca mama ei detinea in timpul vietii si o multime de bijuterii si pietre scumpe care valoareaza zeci, poate chiar sute de mii de euro. Iata despre ce este vorba.

Ce avere mosteneste Oana Zavoranu

Oana Zavoranu si-a vazut visul cu ochii, de a ajunge milionara si de a putea cheltui cat de multi bani este nevoie pentru proiectele si placerile sale, chiar daca acest lucru a insemnat moartea mamei sale. Iata ce avere mosteneste rebela bruneta.

Oana Zavoranu a ajuns la capataiul mamei sale, dupa ce anuntase ca a amanat inmormantarea: Aceasta a facut pace cu unchiul sau, Gigicu (VIDEO)

Oana Zavoranu a ajuns la capataiul mamei sale la cimitirul Eternitatea. Asta, dupa ce anuntase ca a amanat inmormantarea pentru ziua de marti, informeaza B1 TV. in momentul in care a ajuns la cimitir, Oana.

Oana Zavoranu explica comportamentul de la moartea mamei ei

Oana Zavoranu a explicat ca a facut declaratii dure la moartea mamei ei din orgoliu si in mod inconstient. Vedeta a spus ca ii pare rau ca Marioara a murit fara ca ea sa o ia in brate.

Oana Zavoranu, pericolul soselelor: Vedeta a incalcat aproape toate regulile de circulatie, incercand sa ajunga la sediul unei televiziuni (VIDEO)

Oana Zavoranu este acuzata de tot mai multe voci ca a facut din moartea mamei sale o afacere. Ea ar fi vandut inmormantarea Marioarei unui post de televiziune, desi s-ar fi aflat sub contract cu un altul, iar.

FOTO VIDEO inmormantarea Marioarei Zavoranu, amanata cu scandal si incidente. Oana Zavoranu: E cimitirul meu si fac ce vreau cu el

Oana Zavoranu 41 de ani) a amanat inmormantarea mamei ei, Marioara Zavoranu 66 de ani), pana marti, dupa ce mai multi curiosi s-au batut cu gardienii de la cimitirul unde trebuia sa fie inmormantata fosta femeie de afaceri. Vedeta a spus ca anuleaza evenimentul deoarece nu vrea huligani la un moment intim.

Marioara Zavoranu a fost inmormantata dupa o amanare cu scandal. Oana Zavoranu: E cimitirul meu si fac ce vreau cu el

Marioara Zavoranu 66 de ani) a fost inmormantata duminica seara, desi slujba trebuia sa aiba loc la ora 14. Din cauza unor incidente dintre curiosii veniti la cimitirul Eternitatea din Bucuresti si gardieni, Oana Zavoranu 41 de ani) a decis sa amane cateva ore inmormantarea mamei ei.

Oana Zavoranu amana inmormantarea mamei sale din cauza batailor si imbrancelilor. Cand a reprogramat inmormantarea

S-a lasat cu bataie la inmormantarea mamei Oanei Zavoranu. Zecile de curiosi adunati la poarta cimitirului s-au incaierat cu paznicii care blocau intrarea. Au scandat lozinci impotriva vedetei. Astfel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )