Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un american si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu coprul acesteia pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Un american si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu coprul acesteia pe Facebook

Un locuitor din regiunea orasului Miami, in statul Florida sudul Statelor Unite), si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu corpul insangerat pe pagina de Facebook, dupa care s-a predat, a anuntat joi politia, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Un american si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu corpul acesteia pe Facebook

Un locuitor din regiunea orasului Miami, in statul Florida sudul Statelor Unite), si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu corpul insangerat pe pagina de Facebook, dupa care s-a predat, a anuntat joi politia, relateaza AFP.

Un american si-a ucis sotia si a publicat pe Facebook fotografii cu cadavrul

Un locuitor din regiunea Miami, Florida, si-a ucis sotia si a publicat pe Facebook o fotografie cu cadavrul insangerat al acesteia si explicatia gestului, inainte de a se preda, relateaza AFP.

SOCANT. Un american si-a ucis sotia si a postat poze pe Facebook.

Un american din oras Miami, in statul Florida sudul Statelor Unite), si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu corpul insangerat pe pagina de Facebook, dupa care s-a predat, a anuntat joi politia, relateaza Mediafax. Derek Medina, in varsta de 31 de ani, s-a predat politiei in urma cu cateva ore pentru a-si marturisi crima, iar in prezent este interogat, a declarat pentru AFP un oficial din cadrul Politiei Miami. Victima, Jennifer Alfonso, in varsta de 26 de ani, a fost ucisa prin .

Un american si-a ucis sotia, apoi a publicat o poza cu cadavrul pe Facebook: Afla cum isi motiveaza gestul

Un american din regiunea orasului Miami a socat intreaga lume dupa ce si-a ucis sotia si a publicat o fotografie cu corpul acesteia pe pagina de Facebook. Langa imaginea terifianta, Derek Medina, in varsta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )