Libnet.ro
UNICEF

00:07

Amintiri de nimic: cei mai multi si-ar vinde pozele pentru cativa euro

Adevărul Adevărul,
Amintiri de nimic: cei mai multi si-ar vinde pozele pentru cativa euro

Un studiu derulat de Kaspersky Lab arata ca pretul pe care il pun oamenii pe date personale e destul de mic. Cele mai ieftine sunt imaginile. continuă pe Adevărul

in ciuda tuturor avertismentelor, cei mai multi oameni inca se cred invulnerabili in fata virusilor

Cu toate ca oamenii sunt mai bine informati in legatura cu pericolele din mediul online, se pare ca celor mai multi dintre noi fie nu ne pasa de virusi, fie ne credem invulnerabili in fata lor. in cel mai nou raport Kaspersky Cybersecurity Index, realizat pe baza raspunsurilor a 17. 377 de persoane din 28 de [].

S-a confirmat, cei mai multi dintre noi folosesc telefonul mobil la volan

Cu totii stim ca nu este bine sa folosim telefonul mobil la volan, dar asta nu inseamna ca multi dintre noi reusesc sa se abtina sa-si puna viata in pericol. Desi nu ar trebui sa vina neaparat ca o revelatie, un studiu recent a confirmat o informatie ingrijoratoare. Din cate se pare, un numar covarsitor [].

Brasov: O fata de 11 ani a murit dupa ce o cruce a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii intr-un cimitir

O fata de 11 ani a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce o cruce din beton a cazut peste ea in timp ce se juca alaturi de mai multi copii in cimitirul din localitatea brasoveana Bod, politistii declansand o ancheta, transmite News. ro.

Momente de panica intr-un mall din Capitala! Mai multi oameni au ramas blocati intr-un lift

Mai multi oameni, printre care si un bebelus de numai 10 luni, au avut parte de clipe de cosmar intr-un mall din Capitala. Acestia au ramas blocati, aproape o ora, intr-un lift, potrivit.

PASTE 2017. Gasca Zurli a provocat mai multi copii la un concurs de vanat oua colorate

Gasca Zurli a provocat mai multi copii la un concurs de vanat oua colorate in iarba, intr-un decor de poveste la Muzeul Satului. Copiii mai multor colegi de la Antena 3 au dansat si au can.

Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres. 'Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a Invierii merg direct in Rai. S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita', a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Doliu in Armata Romana. Unul dintre cei mai importanti generali a murit in noaptea de inviere

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda.

Mare atentie la masa de Paste! Cei mai mari dusmani

Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, a vorbit la Neatza cu Razvan si Dani despre cei mai mari dusmani de la masa de Paste. Daca ouale au pete de vopsea,.

Crumpei in doba, o mancare pentru cei mai infometati oameni

Bucatarul banatean Uica Mihai ne propune un fel de mancare care poate potoli si foamea celor mai infometati oameni de pe pamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )