Libnet.ro
UNICEF

19:46

Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita

Hotnews Hotnews,
 Ionut Vulpescu: S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres. 'Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a Invierii merg direct in Rai. S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita', a scris ministrul pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

S-a STINS unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani!

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, anunta Agerpres. Se spune ca aceia care trec la cele vesnice in Sfanta Noapte a invierii.

Doliu in Armata Romana. Unul dintre cei mai importanti generali a murit in noaptea de inviere

Unul dintre cei mai importanti generali ai Armatei Romane a murit la doar 52 de ani, chiar in noaptea de inviere. Generalul Adrian Soci era din octombrie anul trecut imputernicit la comanda.

Tragedie inainte de Paste. Unul dintre cei mai iubiti cantareti a murit intr-un accident rutier. Avea doar 26 de ani

Cantaretul columbian Martin Elias, unul dintre cei mai de succes interpreti ai genului Vallenato, a murit vineri dimineata, intr-un accident rutier. Martin Elias s-a nascut pe 18 iunie 1990, la.

Savantii au gasit in sfarsit locul din creier de unde incep visele. Este unul dintre cele mai importante studii

Savantii de la Universitatea Wisconsin-Madison au identificat in urma unui nou studiu, o zona fierbinte a activitatii cerebrale care indica visatul. O buna parte din vise se petrec in.

Marturia politistului care a fugit dupa cel mai temut asasin din Deva: Am auzit focurile trase pe strada si am alergat la el, dar... nu aveam pistolul la mine

Politistul Sever Veclenit a fost martorul celei de-a cincea crime savarsite de Beniamin Jian Laichici, unul dintre cei mai odiosi criminali din anii 90, si a relatat ca a fost la un pas sa il captureze pe asasin, de unul singur, insa lipsa pistolului l-a impiedicat sa o faca.

Ce facea Sebastian Ghita, cel mai tanar milionar din Romania, in urma cu zece ani

In urma cu 10 ani, la 29 de ani, Sebastian Ghita avea 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori.

Ce mai face Adrian Paduraru din Declaratie de dragoste. Actorul a imbinat scena cu o meserie surpriza (FOTO)

Adrian Paduraru este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania, datorita rolului din Declaratie de dragoste, din 1985, in care a jucat alaturi de actrita Teodora Mares. Dupa mai.

FOTO A renuntat la o cariera in medicina ca sa picteze pasteluri. Este unul dintre putinii romani care mai utilizeaza astazi tehnica extrem de migaloasa

Cornel Corcacel 44 de ani) a urmat, dupa Liceul Sanitar, Facultatea de Arte, incalcand astfel indrumarile parintilor sai. Astazi, este unul dintre putinii pictori romani care mai utilizeaza pastelul, aceasta tehnica migaloasa, care necesita un timp mare de lucru. Tocmai de aceea, lucrarile sale sunt atat de apreciate, Cornel Corcacel avand pana acum numeroase expozitii personale si de grup.

Live stream NASA: Enceladus, unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra

NASA a anuntat, joi intr-o conferinta de presa, ca Enceladus, unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra. Evenimentul este organizat la sediul din Washington si este transmis in direct pe site-ul agentiei spatiale NASA.

VIDEO. NASA: Unul dintre satelitii planetei Saturn ar putea sa intretina forme de viata extraterestra

NASA a anuntat, joi intr-o conferinta de presa, ca unul dintre satelitii planetei Saturn, ar putea sa intretina forme de viata extraterestra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )