Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mare atentie la masa de Paste! Cei mai mari dusmani

Antena3 Antena3,
Mare atentie la masa de Paste! Cei mai mari dusmani

Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, a vorbit la Neatza cu Razvan si Dani despre cei mai mari dusmani de la masa de Paste. Daca ouale au pete de vopsea,. continuă pe Antena3

Mai saraci, dar cu salarii mai mari: Functionarii din administratia din Romania castiga in medie cu 7% mai mult decat cei din Ungaria

Salariile functionarilor publici din Romania sunt, la nivel comparativ, cu 7% mai mari decat cele din Ungaria, in ciuda faptului ca PIB-ul romanesc este de 7. 660 de euro, cu o treime sub cel.

Nimeni nu mai RADE! S-a stins unul dintre cei mai mari COMEDIANTI dupa o lupta cu o boala (FOTO)

Comediantul Charlie Murphy a decedat la varsta de 57 de ani dupa ce a dus o lupta crunta cu o boala incurabila. El suferea de leucemie, o afectiune care in cele din urma i-a provocat.

Michael Buble si sotia sa, Luisiana, se pot declara cei mai fericiti parinti. Baietelul lor s-a vindecat de cancer (FOTO,VIDEO)

Cantaretul Michael Buble si sotia sa,LuisanaLopilato, sunt cei mai fericiti parinti de cand au aflat ca baiatul lor cel mare, in varsta de trei ani, a scapat de cancer.

Primaria Botosani anunta incasari din taxe si impozite cu o treime mai mari fata de 2016

Primaria municipiului Botosani a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, venituri din taxe si impozite locale cu 33,6% mai mari fata de perioada similara a anului trecut, potrivit primarului Catalin Flutur.

Seful Fiscului, Bogdan Stan: Veniturile pe trimestrul I din 2017 sunt cu 1,3% mai mari decat in trimestrul I din 2016

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat ca veniturile realizate la nivelul trimestrului I din 2017 au fost cu 1,3% mai mari decat cele din trimestrul I al anului trecut.

Chiriile in Romania sunt mai mari decat ratele la casa

Chiriile in Romania sunt mai mari decat ratele la casa. Un studiu realizat de o platforma de imobiliare arata ca un angajat care vrea sa-si inchirieze o garsoniera trebuie sa plateasca.

Cei mai cool tatuatori din lume sunt celebri si pe Instagram

Chiar daca aveti pielea acoperita de tatuaje sau nu, nu puteti nega ca tatuajele sunt o arta. Exista multi artisti tatuatori in lume, dar cativa au reusit sa devina staruri si pe Instagram, avand legiuni de Followers.

Piata vs. Hypermarket. De unde e mai avantajos sa-ti cumperi produsele pentru masa de Paste si cat costa

Romanii nu vor aloca nici in acest an o suma foarte mare pentru Sarbatorile Pascale. De pe masa nu vor lipsi insa ouale, cozonacul, pasca si drobul. Diferenta fata de anii trecuti e faptul ca preturile practicate in piete sunt net mai mari decat cele din marile centre comerciale.

Piata vs. Hipermarket. De unde e mai avantajos sa-ti cumperi produsele pentru masa de Paste si cat costa

Romanii nu vor aloca nici in acest an o suma foarte mare pentru Sarbatorile Pascale. De pe masa nu vor lipsi insa ouale, cozonacul, pasca si drobul. Diferenta fata de anii trecuti e faptul ca preturile practicate in piete sunt net mai mari decat cele din marile centre comerciale.

Mesaje de Paste. Cele mai sincere Mesaje de Paste pentru cei dragi

Mesaje de Paste. Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa inbelsugata. Mesaje de Paste Fie ca invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )