Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANAF cheltuie peste 7 milioane de lei ca sa isi schimbe siglele

Antena3 Antena3,
ANAF cheltuie peste 7 milioane de lei ca sa isi schimbe siglele

Agentia Nationala de Administrare Fiscala da un sac de bani pentru a-si schimba look-ul. Peste 7 milioane de lei va cheltui institutia pentru schimbarea siglelor, dar si pentru o noua identitate vizuala. continuă pe Antena3

Hidroelectrica, profit de 900 milioane lei in acest an.

Hidroelectrica va inregistra in acest an un profit de peste 900 milioane lei, echivalentul intregului castig realizat in ultimii 11 ani, a declarat Remus Borza, fost presedinte al Consiliului de Supraveghere al companiei de stat, potrivit Mediafax. Borza a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca nivelul profitului Hidroelectrica inseamna diferenta intre managementul de cumetrie si managementul onest, profesionist. Statul va deveni un bun administrator atunci cand va numi manageri .

Perchezitii in Bucuresti si alte patru orase. Prejudiciu de 2 milioane lei, intr-un caz de contrabanda cu pietre pretioase

Un numar de 22 de perchezitii au loc, marti dimineata, la Bucuresti, Constanta si Craiova, Dolj, Ilfov. Este vizata o retea de contrabanda cu pietre pretioase. Prejudiciul se ridica la peste 2 milioane.

Lichiditate de circa 10,96 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,96 milioane lei circa 2,45 milioane euro).

Guvernul a alocat inca 90 milioane lei pentru primari.

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost din nou suplimentat de Guvern, cu inca 50 milioane lei, din Fondul de rezerva bugetara, pentru lucrarile efectuate de primarii in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL), informeaza Mediafax. Alocarea banilor a fost decisa in sedinta de miercuri, dupa ce in urma cu o saptamana au fost transferate alte 100 milioane lei cu aceeasi destinatie. Tot in sedinta de miercuri a mai fost decisa alocarea catre .

Lichiditate de circa 17,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17,1 milioane lei circa 3,82 milioane euro).

Lichiditate de circa 18,51 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18,51 milioane lei circa 4,15 milioane euro).

Lichiditate de circa 10,78 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,78 milioane lei circa 2,42 milioane euro).

Guvernul a alocat inca 90 milioane lei pentru primari

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost din nou suplimentat de Guvern, cu inca 50 milioane lei, din Fondul de rezerva bugetara. Banii sunt destinati lucrarilor efectuate de.

Peste 4 milioane de carduri de sanatate au fost tiparite. Cand si cum se va face distributia documentelor

Pana in prezent au fost tiparite peste 4 milioane de carduri de sanatate, a anuntat intr-o conferinta de presa presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), medicul Cristian Busoi. Acesta a precizat ca, incepand cu anul 2014, documentele vor ajunge strict la persoanele adulte, gratuit, prin intermediul Postei Romane.

UPDATE Bugetul Primariei Capitalei s-a rectificat in minus cu 648 milioane lei, circa 17% din bugetul estimat la inceputul anului. Oprescu spune ca este vina Guvernului

Primaria Capitalei are un buget cu circa 650 milioane de lei mai mic decat cel estimat la inceputul anului. Proiectul de rectificare bugetara a fost votat in sedinta de Consiliu General de miercuri, insa proiectul nu se afla pe site, in dezbatere publica asa cum prevede legea. Potrivit consilierilor PDL, cele 648 milioane de lei se taie de la Cultura, Asistenta Sociala, Spitale, Investitii si gestionarea cainilor fara stapan, de unde se iau circa 9 milioane din cele 18 alocate la inceputul anului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )