Libnet.ro
UNICEF

22:00

Analiza. Cine sunt cei mai performanti lideri PNL la alegerile locale. in clasamentul rusinii isi fac loc mai multe filiale de sector din Capitala

Adevărul Adevărul,
Analiza. Cine sunt cei mai performanti lideri PNL la alegerile locale. in clasamentul rusinii isi fac loc mai multe filiale de sector din Capitala

Organizatia PNL Bihor, condusa de Ilie Bolojan, a reusit sa scoata cel mai mare procent al unei filiale liberale la alegerile locale de duminica. continuă pe Adevărul

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Cine spune ca pisicile si cateii nu participa la bunastarea familiei se insala. Animalele de companie au ajuns sa faca bani pentru stapanii lor, imaginile cu ei de pe internet avand mare succes. Pe de alta parte, unele dintre ele te pot lasa lefter. Pisici de rasa, reptile sau caini giganti, micile suflete te pot .

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a .

FRAGMENT Corul leilor, de Gyorgy Dragoman, unul dintre cei mai apreciati si mai tradusi scriitori maghiari contemporani

Editura Polirom a publicat recent noul volum al lui Gyorgy Dragoman, Corul leilor, aparut de curand in colectia Biblioteca Polirom, in traducerea din limba maghiara a lui Ildiko Gabos-Foarta. Adevarul prezinta, in premiera, un fragment din cartea unuia dintre cei mai apreciati scriitori maghiari de astazi.

Printre cei mai harnici! Localitatea din Romania unde au votat peste 50% dintre alegatori pana la ora 9:00

Printre cei mai harnici si responsabili cetateni ai tarii se numara locuitorii satului Dobresti din judetul Timis. Oamenii s-au grabit sa voteze dis de dimineata, astfel incat pana la ora 9:00, trecusera pe la urne 55% dintre alegatori.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei zece candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad aduce la start zece candidati. Actualul presedinte si doi deputati sunt printre candidati.

Care sunt cele mai rele zodii. Stai departe de un Varsator suparat! Te va rani emotional

Asa cum nu exista perfectiune, nu exista nicio zodie care sa nu fie inzestrata si cutrasaturi de caracter negative si defecte. Cunoasterea trasaturilor cu care sunt inzestrati oamenii in functie de.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )