Libnet.ro
UNICEF

17:16

ANALIZA Rosia Montana: De ce statul roman nu ar pierde lupta cu Gabriel Resources

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Rosia Montana: De ce statul roman nu ar pierde lupta cu Gabriel Resources

Daca in procesul castigat de fratii Micula in fata statului roman acestia au avut o lege de partea lor, in privinta proiectului minier de la Rosia Montana canadienii de la Gabriel Resources nu au reusit sa obtina pe cale administrativa avizele necesare. continuă pe Adevărul

Sindicatul din RMGC sustine pozitia presedintelui Iohannis privind reluarea dialogului pe tema Rosia Montana

Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul companiei Rosia Montana Gold Corporation sustine pozitia presedintelui privind proiectul minier din Muntii Apuseni. Iohannis a cerut rediscutarea proiectului, lucru care a provocat critici din partea asociatiilor care se opun investitiei.

Iohannis, somat sa clarifice pozitia sa fata de proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa isi clarifice punctul de vedere privind proiectul minier de la Rosia Montana, informeaza Mediafax.

Asociatia Alburnus Maior cere presedintelui Klaus Iohannis clarificari privind declaratiile sale referitoare la proiectul Rosia Montana

Asociatia Alburnus Maior, ONG-ul care a initiat campania Salvati Rosia Montana, ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, clarificari cu privire la declaratiile facute joi, cand seful statului a declarat intr-un interviu televizat, referindu-se la proiectul aurifer, ca asa cum a fost conceput, mie nu mi se pare potrivit, ii invit pe cei care sunt implicati direct sa reia discutiile.

Opozantii proiectului Rosia Montana il acuza pe Klaus Iohannis ca a schimbat tonul dupa ce a fost ales presedinte

Opozantii proiectului minier de la Rosia Montana il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca si-a schimbat tonul in legatura cu investitia din Muntii Apuseni, dupa ce a fost ales in functia de la Cotroceni. Asociatia Alburnus Maior precizeaza ca inainte de alageri Iohanis s-a pronuntat clar impotriva proiectului, iar acum sustine ca proiectul trebuie rediscutat.

Iohannis il trimite pe Ponta sa renegocieze contractul pentru Rosia Montana. Asa cum a fost abordat, proiectul nu a fost bine conceput

Contractul pentru Rosia Montana trebuie renegociat intre Guvern si investitor, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca pozitia pe aceasta tema nu s-a schimbat si considera in continuare ca nu a fost bine abordat.

Iohannis, despre Rosia Montana: Ii invit pe cei implicati, firma si Guvernul, sa reia discutiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Realitatea TV, ca pozitia sa privind proiectul Rosia Montana nu s-a schimbat si considera in continuare ca nu a fost bine abordat, precizand ca ii invita pe cei implicati, firma care doreste sa.

Iohannis: Proiectul Rosia Montana nu a fost bine organizat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca proiectul Rosia Montana nu a fost bine abordat, si a invitat Guvernul si RMGC, sa reia discutiile.

Milionarii Ioan si Viorel Micula au dat statul roman in judecata, la Curtea de Arbitraj din Washington, dupa ce au blocat conturile Ministerului Finantelor

Dupa ce, la inceputul lunii trecute, magnatii Ioan si Viorel Micula au cerut sechestru pe actiunile detinute de statul roman la OMV Petrom si au reusit blocarea unor conturi ale Ministerului de Finante Milionarii, acum au intentat statului roman un nou proces la Curtea de Arbitraj de la Washington.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )