Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ancheta Confort City: Incendiul a pornit de la unul din apartamentele de la mansarda

B1 B1,
Ancheta Confort City: Incendiul a pornit de la unul din apartamentele de la mansarda

Incendiul din complexul rezidential Confort City a pornit de la unul dintre apartamentele situate la mansarda blocului, din cauza unui scurtcircuit electric declansat, cel mai probabil, de defectiuni aparute pe. continuă pe B1

Incendiul din complexul Confort City s-a produs din cauza unui scurtcircuit la un frigider

Incendiul din complexul rezidential Confort City s-a produs la unul dintre apartamentele situate la mansarda blocului, din cauza unui scurtcircuit electric declansat, cel mai probabil, de defectiuni aparute pe timpul.

Incendiul din complexul Confort City s-a produs din cauza unui scurtcircuit la un frigider

Incendiul din complexul rezidential Confort City s-a produs la unul dintre apartamentele situate la mansarda blocului, din cauza unui scurtcircuit electric declansat, cel mai probabil, de defectiuni aparute pe timpul exploatarii unui frigider, potrivit rezultatelor comisiei de ancheta, citate de agentia Mediafax.

Anchetatorii au gasit CAUZA INCENDIULUI din CONFORT CITY: Un SCURTCIRCUIT la un frigider.

Incendiul izbucnit in complexul rezidential Confort City a fost cauzat de un scurtciurcuit la un frigider, potrivit rezultatelor comisiei de ancheta, transmite Realitatea TV. Anchetatorii au mai stabilit ca extinderea focului a fost favorizata de structura mansardei. In urma incendiului care a izbucnit in complexul rezidential Confort City, toate apartamentele de la mansard au fost distruse. Primar Popesti-Leordeni: 48 de apartamente noi in Confort City, pentru cei .

Primarul din Popesti-Leordeni: 48 de apartamente noi in Confort City, pentru cei afectati de incendiu

Primarul din Popesti-Leordeni, Petre Iacob, a anuntat ca persoanele afectate de incendiul din Confort City, din 2 octombrie, vor fi mutati in 48 de apartamente, dintre care, luni, au fost predate 12. Vor fi.

INCENDIU CONFORT CITY. Primar Popesti-Leordeni: 48 de apartamente noi in Confort City, pentru ...

Primarul din Popesti-Leordeni, Petre Iacob, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca saptamana aceasta vor fi mutati in apartamente noi din Confort City cei care locuiau la etajele 10 si 11 din imobilul care a luat foc in 2 octombrie, fiind necesare 48 de apartamente, dintre care, luni, au fost predate 12. Vor fi date 48 de apartamente, dar nu sunt toate gata mobilate, a spus primarul, care se afla in Confort City. Din totalul apartamentelor pentru cei afectati de incendiu, 12 au fost predate, luni, .

Rezultatele anchetei efectuate in cazul incendiului de la Confort City, facute luni publice.

Astazi se vor afla cauzele incendiului care a distrus, saptamana trecuta, mansarda unui bloc din complexul rezidential Confort City si care a lasat fara case zeci de familii, potrivit digi24. ro. Una dintre principalele ipoteze este un scurtcircuit la reteaua de electricitate. Lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta vor da publicitatii, astazi, concluziile anchetei efectuate pana acum. Acestea sunt asteptate de toata lumea, atat de reprezentantii acestui complex .

Locatarii din Confort City ale caror apartamente au fost mistuite de foc au primit locuinte noi

Bucurestenii care locuiau intr-un bloc dintr-un complex de lux de la marginea Capitalei si ale caror apartamente au ars in urma cu o saptamina, vor fi mutati in apartamente noi. Potrivit primarului din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )