Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ancheta la o scoala din Vaslui dupa ce 22 de copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la o scoala din Vaslui dupa ce 22 de copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Directia de Sanatate Publica DSP) Vaslui va face o ancheta dupa ce mai multi copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani din localitatea Rotari au ajuns la spitalul din Barlad cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la scoala, de 1 iunie, salam si pulpe la gratar. continuă pe Hotnews

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Vaslui. inca trei copii intoxicati la petrecerea de 1 iunie au ajuns la spital

Spitalul Barlad nu mai are capacitate de internare dupa ce numarul copiilor intoxicati la o petrecere organizata cu ocazia zilei de 1 iunie in comuna Puiesti din judetul Vaslui, a crescut la 20.

O femeie din Vaslui a fost prinsa de politisti cu droguri de mare risc

Politistii antidrog, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, au depistat in flagrant o femeie de 35 ani, banuita de comiterea infractiunii de detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu, scrie Agerpres.

Sase ambulante chemate la o scoala din Bucuresti. Mai multi elevi au acuzat probleme respiratorii

Sase ambulante SMURD s-au deplasat, marti, la Scoala 99 din str. Huedin nr. 13 pentru a evalua cinci elevi cu varste de 12-13 ani care au acuzat probleme respiratorii, a anuntat Daniel Vasile, purtator de.

Gelozie extrema la o scoala din Dambovita. Ce i-a facut un cadru didactic iubitei sale in vazul tuturor este nemaiintalnit (VIDEO)

Situatie tragic comica intr-o comuna din judetul Dambovita. Totul a avut loc la serbarea de Zilei de 1 iunie, atunci cand profesorul de sport si-a iesit din minti din dragoste. Cadrul.

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania dupa recunoasterea de catre Bundestag a genocidului contra armenilor

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, pentru consultari, dupa ce Bundestagul camera inferioara a parlamentului federal de la Berlin) a adoptat cu o majoritate covarsitoare o rezolutie prin care se recunoaste genocidul impotriva armenilor comis de Imperiul Otoman in 1915, a anuntat joi premierul turc Binali Yildirim, citat de Reuters si Agerpres.

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, dupa ce Bundestagul a recunoscut genocidul armean

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, pentru consultari, dupa ce Bundestagul camera inferioara a parlamentului federal de la Berlin) a adoptat cu o majoritate covarsitoare o rezolutie prin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )