Libnet.ro
UNICEF

07:30

O femeie din Vaslui a fost prinsa de politisti cu droguri de mare risc

România Liberă România Liberă,
O femeie din Vaslui a fost prinsa de politisti cu droguri de mare risc

Politistii antidrog, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, au depistat in flagrant o femeie de 35 ani, banuita de comiterea infractiunii de detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Moda dusa la extrem. Ce a facut o femeie din Craiova este incredibil

O femeie din Craiova a facut un gest extrem din dorinta de a fi la moda. Aceasta a alertat politia dupa ce a acuzat ca i-au fost furati 30. 000 de euro. Banii erau trimisi de sotul sau care lucra in.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Femeie, arestata la Vaslui pentru posesie de droguri. Ce au putut gasi politistii asupra ei

Politistii antidrog, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, au depistat in flagrant o femeie de 35 ani, banuita de comiterea infractiunii de detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu.

O romanca, prinsa cu droguri pe un aeroport din Brazilia

O romanca de 22 de ani a fost prinsa cu cocaina diluata in doua sticle de vin, la un control de rutina, pe aeroportul Luis Eduardo Magalhaes, din orasul brazilian Salvador.

O femeie din Spania va fi inseminata cu sperma sotului sau decedat

Justitia franceza a admis marti cererea unei tinere din Spania sa poata realiza un transfer de sperma a sotului sau defunct, practica ce este interzisa in Franta, potrivit AFP. Refuzul transferului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )