Libnet.ro
UNICEF

18:00

''Astazi vom avea un prejudiciu in dosarul dezinfectantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca procurorii vor stabili, astazi, prejudiciul in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, in care este implicata firma Hexi Pharma, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general, despre dosarul dezinfectantilor diluati: Astazi vom avea un prejudiciu

Procurorii Parchetului General urmeaza sa stabileasca, marti, prejudiciul in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar a declarat ca activitatea de documentare continua, in acest caz, iar referitor la dosarul decesului lui Dan Condrea, seful PICCJ a spus ca se asteapta analizele genetice.

Ce se intampla astazi in dosarul dezinfectantilor Hexi Pharma. Anunt de ultima ora

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat ca procurorii vor stabili marti prejudiciul in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, in care este implicata firma Hexi Pharma, transmite.

UPDATE. Noi informatii in dosarul dezinfectantilor diluati. Hexi Pharma a avut contracte de 51 milioane lei (Parchetul General)

Parchetul General face publice noi date in dosarul dezinfectantilor diluati. Este vorba despre contacte cu 152 de spitale in valoare de aproximativ 51 de milioane de lei.

Dan Condrea urma sa fie reaudiat luni la Parchet in dosarul dezinfectantilor, pus sub urmarire penala si posibil plasat in arest preventiv

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, urma sa se prezinte luni la Parchetul General pentru a fi reaudiat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale, pentru a fi pus sub urmarire penala si, cel mai probabil, sa fie luata o masura preventiva fata de acesta, posibil arest preventiv, dupa ce in dosar fusesera stranse mai multe probe, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )