Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anders Fogh Rasmussen: O Scotie independenta trebuie sa adere din nou la NATO

Hotnews Hotnews,
 Anders Fogh Rasmussen: O Scotie independenta trebuie sa adere din nou la NATO

Daca Scotia va deveni independenta in urma referendumului de joi, 18 septembrie, va trebui sa treaca din nou printr-un proces de adeziune la NATO inainte de a deveni membru, a declarat luni secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmussen, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Anders Fogh Rasmussen crede ca este necesara o reactie militara impotriva Statului Islamic

Teroristii din Statul Islamic sunt violent antioccidentali, fiind necesara o reactie militara pentru a-i invinge, a declarat, luni, secretarul general al NATO. Toti aliatii sunt determinati si.

Rasmussen: O Scotie independenta este necesar sa adere din nou la NATO

Scotia, in cazul in care devine un stat independent, urmeaza sa parcurga un nou proces de aderare la NATO pentru a deveni membru, a declarat luni secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh .

Rasmussen: O Scotie independenta este necesar sa adere din nou la NATO

Rasmussen: Nu vad cum rezultatul referendumului scotian ar putea sa aiba vreun impact asupra contributiei Marii Britanii la NATO.

O Scotie independenta ar avea un impact negativ asupra pietelor financiare

O eventuala victorie a partizanilor independentei Scotiei ar putea declansa, pe termen scurt, reactii negative pe pietele financiare din cauza incertitudinii cu privire la directia viitoare a politicilor economice, a apreciat ieri Fondul Monetar International, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )