Libnet.ro
UNICEF

01:06

Andreea Cosma, dupa decizia in dosarul familiei sale: Dumnezeu a facut dreptate

B1 B1,
Andreea Cosma, dupa decizia in dosarul familiei sale: Dumnezeu a facut dreptate

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis luni rejudecarea dosarului in care Vlad Cosma si Mircea Cosma asteptau decizia finala. Deputata PSD Andreea Cosma a iesit public imediat d. continuă pe B1

Vlad Cosma, dupa decizia de la inalta Curte: Este o solutie dreapta si corecta

Vlad Cosma a avut o prima reactie dupa decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. Completul de cinci magistratii ai instantei supreme a decis ca Mircea si Vlad Cosma vor fi rejudecati. Mircea Cosma fus.

Andreea Cosma, prima reactie dupa decizia de la inalta Curte: Dumnezeu a facut dreptate

Deputata Andreea Cosma a avut o prima reactie dupa decizia de la inalta Curte, de rejudecare a dosarului lui Vlad si Mircea Cosma. Sunt foarte emotionata si nu stiu ce sa spun. Dumnezeu a facut dreptate .

SEBASTIAN Ghita LANSEAZA NUCLEARA in dosarul FAMILIEI COSMA: IPJ Buzau ar fi CERTIFICAT scrisul unui martor INEXISTENT

Acuzatii incendiare au fost lansate duminica seara de Sebastian Ghita, dupa ce Andreea Cosma a facut o interpelare la ministrul de Interne, acuzand ca testele poligraf comandate de DNA ar fi false. Ghita a.

LOVITURA DE TEATRU in dosarul FAMILIEI COSMA! SOLICITARE de ultima ora catre CARMEN DAN! Se cere verificarea

Deputatul Andreea Cosma ii cere ministrului Carmen Dan sa verifice functionalitatea poligrafului de la IPJ Buzau. Ministrul de Interne este un ministru care a reactionat prompt si hotarat de fiecare data la .

Andreea Cosma, explicatii dupa demersul sau impotriva DNA Ploiesti: E dreptul meu sa fac interpelare

Deputatul Andreea Cosma da explicatii, dupa noua etapa declansata impotrivaprocurorilor de la DNA Ploiesti. Social-democrata a spusca a primit noi informatii cu privire la abuzurile pe care le-ar co.

Andreea Cosma: La DNA Ploiesti se falsifica si teste poligraf

Deputatul Andreea Cosma reclama, intr-o interpelare adresata ministrului Carmen Dan, ca pe langa pre.

Dupa doua amanari consecutive, Curtea Suprema este asteptata, din nou, sa pronunte sentintele definitive in dosarul familiei Cosma

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea, fost presedinte al CJ Prahova, isi vor afla astazi, 26 martie, sentintele definitive in dosarele in care au fost judecati pentru coruptie, dupa ce instanta a amanat de doua ori pronuntarea. in prima instanta cei doi au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro.

Vlad Cosma, prima reactie dupa decizia judecatorilor de reluarea a dosarului sau de la zero: Ma simt vulnerabil si emotionat

Luni seara, Vlad Cosma a avut prima reactie dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea de la zero a dosarului in care era acuzat de trafic de influenta si in care pe fond a primit 5 ani.

Politic show: Ghita, despre Kovesi: I-am spus Codruta, tu iti bagi nasul in campanie, nu prostesti pe nimeni; Deputata Andreea Cosma, cerere inedita pentru ministrul Carmen Dan: Va rog sa dispuneti verificari si sa-mi comunicati...; Partide noi pe scena

Ghita confirma acuzatiile Andreei Cosma. IPJ Buzau a certificat declaratiile unui martor inexistent. Sebastian Ghita sustine ca. Dan Tudorache: Reunirea Romaniei cu Republica Moldova, o chestiune de timp . Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si presedintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )