Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Chiliman se inscrie in PDL

Hotnews Hotnews,
 Andrei Chiliman se inscrie in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat luni ca Andrei Chiliman se inscrie in PDL aratand ca acesta este un om de dreapta consacrat, care a avut multe initiative in aceasta zona, informeaza Mediafax. Blaga a apreciat inscrierea edilului Sectorului 1 in PDL drept mai mult decat oportuna. Surse democrat-liberale au declarat anterior pentru agentia de presa ca PDL va semna luni un protocol cu Initiativa Romania Liberala, urmand ca toti membrii IRL sa se inscrie in PDL. continuă pe Hotnews

Surse: Andrei Chiliman se inscrie in PDL si va fi uns prim-vicepresedinte

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au declarat pentru Mediafax surse democrat-liberale.

UPDATE, Blaga, despre inscrierea lui Andrei Chiliman in PDL: Este mai mult decat oportuna

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au declarat pentru Mediafax surse democrat-liberale. La randul lui, liderul democrat-liberal Vasile Blaga a calificat drept oportuna inscrierea lui Chiliman in PDL, insa nu a precizat care va fi functia acestuia in formatiune.

Andrei Chiliman se inscrie in PDL in functia de prim-vicepresedinte

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 se va inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au declarat pentru Mediafax surse democrat-liberale.

Vasile Blaga: inscrierea lui Andrei Chiliman in PDL, mai mult decat oportuna

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca Andrei Chiliman este un om de dreapta consacrat, care a avut multe initiative in aceasta zona si a apreciat inscrierea acestuia in PDL mai mult decat.

UPDATE PDL si Initiativa Romania Liberala au semnat un protocol de colaborare. Chiliman s-a inscris in PNL cu functia de prim-vicepresedinte in BPN

PDL si Initiativa Romania Liberala IRL) au semnat luni un protocol de colaborare politica iar Andrei Chiliman a fost cooptat in Biroul Permanent National, ca prim-vicepresedinte si, de asemenea, ca presedinte interimar al Organizatiei democrat-liberale a Sectorului 1, a anuntat Vasile Blaga in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Agerpres.

Andrei Chiliman se inscrie in PDL, unde va ocupa functia de prim-vicepresedinte

Primarul Sectorului 1 din Bucuresti, Andrei Chiliman, se va inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au precizat surse democrat-liberale pentru Mediafax. Potrivit surselor citate, PDL.

Andrei Chiliman se inscrie in PDL si va avea functia de prim-vicepresedinte - surse

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au declarat pentru Mediafax surse democrat-liberale.

Andrei Chiliman se inscrie in PDL si va avea functia de prim-vicepresedinte

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va inscrie, luni, in PDL, urmand sa aiba functia de prim-vicepresedinte, au declarat surse democrat-liberale, citate de Mediafax. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )