Libnet.ro
UNICEF

18:15

Andrian Candu: PDM va reveni la guvernare mai degraba decat cred unii

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu: PDM va reveni la guvernare mai degraba decat cred unii

Partidul Democrat din Moldova PDM) va reveni la guvernare mai degraba decat cred unii. Declaratia apartine deputatului democrat Andrian Candu. Potrivit lui, pana atunci, PDM va constitui o opozitie constructiva si va pune presiune pe actualul Guvern, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Andrian Candu critica decizia de anulare a concursului pentru functia de procuror general: Terminati cu ipocrizia si respectati Constitutia

Deputatul democrat Andrian Candu a criticat Guvernul Maiei Sandu dupa anuntul ministrei Olesea Stamate privind anularea rezultatelor concursului de desemnare a candidatilor la functia de procuror general.

Vaccinul antigripal, de negasit in cabinetele medicilor de familie si in farmacii: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta Cand vine urmatorul lot de vaccinuri in Romania

Vaccinul antigripal este de negasit in acest moment in Romania - lipseste atat din cabinetele medicilor de familie, unde in mod normal ar trebui sa fie distribuit gratuit pentru anumite categorii de persoane considerate cu risc de imbolnavire, cat si din farmacii, de unde persoanele care nu beneficiaza de vaccinul administrat gratuit ar fi trebui sa si-l poata cumpara. in farmacii, vaccinul lipseste din cauza ca cererea a fost, anul acesta, in premiera, de aproximativ 5 ori mai mare decat oferta, lucru care nu a fost anticipat. in cabinetele medicilor de familie, el va ajunge cu intarziere - undeva in jurul datei de 20 noiembrie.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea va fi mult mai calda decat este normal in luna noiembrie

Temperaturile se mentin mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, pana in 14 noiembrie, cand va fi o usoara racire a vremii. Cu toate acestea, cel mai probabil vremea va ramane mai calda decat in mod obisnuit. Potrivit estimarilor publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

Lovitura pentru Simona Halep! O pustoaica de 18 ii ia fata. A pus mana pe un contract de 5 ori mai mare decat al ei

Din pacate, loviturile continua sa vina pentru Simona Halep. Dupa ce a incheiat anul asa cum niciun fan de-al ei nu si-ar fi dorit, o tanara jucatoare i-a suflat un contract baban. Cine este pustoaica ce a pus mana pe o suma mai mare de 5 ori decat primeste Simo? O pustoaica de 18 ani .

Povestea din spatele imaginii cu turnul urias, mult mai inalt decat Burj Khalifa: ce reprezinta, de fapt, proiectul

Imaginea cu un turn urias de apartamente, mult mai inalt decat Burj Khalifa 828 m) din Dubai, a fost distribuite pe mai multe canale media in ultima luna.

Eugen Sturza, despre rezultatul alegerilor din Chisinau: Andrei Nastase l-a facut pe Igor Dodon sa fie mai influent decat Vlad Plahotniuc

Liderul PPEM, ex-ministrul Apararii Eugen Sturza, afirma ca infrangerea lui Andrei Nastase in alegerile din Chisinau este o rusine pentru fortele proeuropene aflate la guvernare si o insulta la adresa cetatenilor municipiului Chisinau din partea celor care au pus batista pe tambal si s-au aliat cu socialistii.

THE WASHINGTON POST: Cresterea nivelului marilor e mai periculoasa decat credeau expertii (editorial)

Marile se umfla si vor continua sa se umfle, deoarece temperaturile mai mari topesc masa de gheata de pe uscat si extind volumul ocupat de oceanul planetar. Dar daca o mare parte dintre studii s-a concentrat pe schimbarea de cantitate si temperatura a apelor marine cu care se vor confrunta oamenii, mai exista o variabila pe care cercetatorii trebuie s-o lamureasca pentru a evalua riscul pentru umanitate: cati oameni traiesc mai exact in zone de altitudine joasa? Un nou studiu afirma ca estimarile anterioare privind altitudinea respectivelor zone - si, prin urmare, a numarului de oameni supusi riscului - sunt eronate, scrie Rador, citand Washington Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )