Libnet.ro
UNICEF

20:15

ANGAJARI iN ARMATA 2018. Ultima sansa pentru cei care vor sa devina subofiteri in Armata Romana

Antena3 Antena3,
ANGAJARI iN ARMATA 2018. Ultima sansa pentru cei care vor sa devina subofiteri in Armata Romana

Ministerul Apararii Nationale anunta ca cei care vor sa devina subofiteri in Armata Romana trebuie sa se grabeasca si sa se adreseze birourilor de informare-recrutare din cadrul centrelor militare. continuă pe Antena3

Sanctiuni dure pentru cei care impiedica alaptarea in public. Proiectul de lege, adoptat de Senat

Senatorii au adoptat luni un proiect de lege privind alaptarea in spatii publice. Initiativa legislativa, care apartine unor parlamentari PNL si USR, prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care dau afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

Amenzi de pna la 2000 lei pentru cei care scot afara din spatii publice mame care alapteaza - proiect adoptat de Senat

Senatul a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, un proiect de lege care prevede amenzi intre 100 si 2. 000 lei pentru persoanele care evacueaza din spatii publice o mama care alapteaza, informeaza Agerpres.

PROTEST iN CAPITALA, anuntat de Coruptia UCIDE: Puscarie la fara frecventa pentru cei care ne fura viitorul? NU!

Inchisoare doar in weekend sau la domiciliu pentru corupti. Legea a fost adoptata, miercuri, in Camera Deputatilor si urmeaza sa ajunga pe masa presedintelui Klaus Iohannis. Ramane de vazut daca seful.

Risc de avalansa la Balea Lac. Atentionari pentru cei care vor sa ajunga la munte in minivacanta de 1 Mai

Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu ii atentioneaza pe cei care vor sa ajunga la munte in urmatoarele zile - cand romanii vor avea un weekend prelungit - de riscul producerii unor avalanse pe care nici specialistii nu le pot estima. Cu aceasta ocazie, directorul Salvamont Sibiu a prezentat o sinteza a activitatii serviciului in perioada de iarna.

Politic show: Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia; Carmen Dan vorbeste despre initiativa privind prelucrarea datelor cu caracter personal; Cum i-au tras clapa moustache Dragnea si Ludovic Orban lui Ionut Lupescu

Tudorel Toader nu exclude revizuirea unor condamnari: E de vazut daca pe baza protocoalelor cu SRI au avut loc condamnari nelegale Ministerul Justitiei sustine ca existenta procoalelor dintre SRI si institutii din justitie ar. DNA cere redeschiderea unui dosar in care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu DNA a cerut instantei supreme redeschiderea unei cauze in care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu. Surse judiciare au.

Zodiac chinezesc saptamanal 23-29 aprilie 2018. Cel mai important mesaj pentru cei din zodia tigrului

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 23 29 aprilie 2018, An Chinezesc guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de.

Atentie mare! Ce trebuie sa stie toti cei care vor pleca la mare de 1 mai

Vacanta de 1 Mai din acest an se anunta una destul de complicata. Autostrada Soarelui este in curs de peticire iar patronii hotelurilor si teraselor sunt nervosi pentru ca nu au reusit sa-si gaseasca.

MESAJE SF GHEORGHE. Cele mai frumoase mesaje, urari, felicitari, sms-uri de Sfantul Gheorghe pentru cei apropiati care poarta acest nume

Crestinii il sarbatoresc pe 23 aprilie pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Peste 900. 000 de romani, care poarta numele de Gheorghe, Gheorghita,.

Ghiduri de fonduri europene 2018: Bursele antreprenoriale pentru studenti si cercetatori

Studentii romani din categoriile vulnerabile vor putea obtine burse lunare de cate 300 de lei, timp de 3 semestre de studii, daca participa si la cursuri de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale si de realizare a planurilor de afaceri, printr-o noua linie de finantare europeana, in valoare totala de 71 milioane euro, pentru care, marti, a fost lansat Ghidul solicitantului. inca 84,7 milioane de euro vor fi disponibili intr-un alt apel de proiecte, prin care se vor acorda burse antreprenoriale cercetatorilor si doctoranzilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )