Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane

Un partid de extrema-dreapta din Germania intentioneaza sa depuna o plangere penala pe numele cancelarului Angela Merkel, acuzand-o de trafic de persoane, pentru ca a permis unor mii de imigranti sa intre pe teritoriul german, dupa ce au fost opriti la frontiera Ungariei cu Austria. continuă pe Adevărul

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane de catre un partid de dreapta

Un partid de dreapta din Germania intentioneaza sa depuna o plangere in justitie impotriva cancelarului Angela Merkel, acuzand-o de trafic de persoane, pentru ca a permis accesul in tara a mii de azilanti dupa ce acestia au ramas blocati la granita ungara, informeaza Reuters.

Angela Merkel, acuzata de trafic de persoane

Un partid politic de extrema-dreapta din Germania a anuntat ca va depune plangere impotriva cancelarului Angela Merkel, care o acuza de trafic de persoane, pentru ca a permis unor mii de imigranti sa intre pe teritoriul german, dupa ce au fost opriti la frontiera Ungariei cu Austria.

VIDEO Angela Merkel si Francois Hollande s-au adresat Parlamentului European cu un discurs istoric comun in contextul crizei refugiatilor./ Merkel cere ca mecanismul de repartizare a refugiatilor sa fie unul permanent./ Hollande: Toate partile implicate,

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande s-au adresat miercuri dupa-amiaza Parlamentului European intr-un discurs comun istoric, pe tema conflictului din Siria si a crizei refugiatilor. Diccursul lui Merkel si Hollande in PE este al doilea al unui cuplu de conducatori franco-german, dupa cel sustinut de Francois Mitterrand si Helmut Kohl, la cateva saptamani dupa caderea Zidului Berlinului, in anul 1989, si este considerat unul istoric, noteaza AFP. Presedintele francez a cerut ca toate partile implicate in conflictul din Siria, inclusiv Rusia si Iran, sa contribuie la gasirea unei solutii politice. La randul sau, Angela Merkel a insistat ca este necesar un efort european pentru gestionarea crizei refugiatilor si vrea ca mecanismul de repartizare a acestora rin tarile UE sa fie unul permanent, in timp ce mai multe tari europene, inclusiv Franta, vor ca acesta sa fie aplicat doar in situatii exceptionale, potrivit Le Monde. Francois Hollande este de parere ca UE trebuie sa intervina in Siria, el spunand ca, in caz contrar, exista riscul extinderii confruntarilor in Orientul Mijlociu, unde se poate ajunge la un razboi total.

Angela Merkel critica dur tarile est-europene care se opun cotelor obligatorii pentru refugiati/ Merkel considera invechite regulile actuale ale UE privind azilul

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a criticat miercuri atitudinea tarilor central si est-europene care se opun cotelor fixate de UE pentru distribuirea refugiatilor, explicand ca respingerea extracomunitarilor este un pericol pentru Europa. Ma intristeaza putin faptul ca exact cei care se considera norocosi ca au putut vedea sfarsitul Razboiului Rece acum se gandesc ca pot sta total in afara unor evolutii ale globalizarii, a adaugat Merkel, potrivit site-ului Politico. eu.

Criza refugiatilor: Landul Bavaria AMENINTA ca va da in judecata Guvernul Angela Merkel

Autoritatile landului german Bavaria au amenintat ca vor da in judecata Guvernului central, condus de cancelarul Angela Merkel, din cauza politicilor care au permis afluxul de imigranti extracomunitari.

Angela Merkel, favorita la Premiul Nobel pentru Pace

Comitetul Nobel din Norvegia urmeaza sa anunte, maine, castigatorul Premiului Nobel pentru Pace, iar in presa straina sunt tot mai multe speculatii ca Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va fi laureata de anul acesta, pentru modul in care a gestionat criza refugiatilor in Europa si razboiul din Ucraina.

Un pamflet al unei televiziuni germane cu Angela Merkel purtand hijab, in fata Reichstag-ul dominat de minarete, starneste controverse

O imagine cu Angela Merkel purtand o esarfa traditionala iraniana a starnit controverse in Germania, informeaza The Telegraph.

VIDEO Angela Merkel, cu val islamic la postul public de televiziune din Germania

Postul public german de televiziune ARD este acuzat de propaganda islamofoba dupa ce a difuzat o imagine in care cancelarul Angela Merkel apare in fata unor minarete din Berlin imbracata in valul traditional al femeilor musulmane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )