Libnet.ro
UNICEF

16:45

Angela Merkel: Negocierile de sambata au o importanta decisiva pentru Grecia

B1 B1,
Angela Merkel: Negocierile de sambata au o importanta decisiva pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel si colegii ei, liderii Uniunii Europene, au declarat ca negocierile cu Grecia de sambata au o importanta decisiva, scrie Bloomberg. Liderii din zona euro se intalnesc din nou. continuă pe B1

Angela Merkel: Soarta Greciei SE DECIDE sambata. Se face tot posibilul pentru a gasi o solutie

Negocierile de sambata referitoare la Grecia au o importanta decisiva, liderii europeni au convenit ca trebuie facut tot posibil sa fie incheiat un acord pentru ca timpul este scurt, a declarat vineri.

Angela Merkel sfatuieste Grecia sa accepte oferta exceptional de generoasa a creditorilor

Cancelarul german Angela Merkel i-a recomandat, vineri, Greciei sa accepte oferta exceptional de generoasa a creditorilor internationali cu care se poarta negocieri intense pentru obtinerea unui nou sprijin.

Regina Elizabeth a Marii Britanii, intrevedere cu cancelarul Angela Merkel (VIDEO)

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii efectueaza o vizita oficiala in Germania. Este pentru a 5-a oara cand monarhul britanic merge la Berlin dupa al 2-lea razboi mondial. Regina Elizabeth, in varsta de.

Politistul care a condus fara permis coloane oficiale ale lui Traian Basescu si Angela Merkel, condamnat la inchisoare cu suspendare

Un fost ofiter in cadrul Directiei Rutiere din IGPR si fost purtator de cuvant al IPJ Alba, Augustin Capalnas, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fals si conducere fara permis.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )