Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANI se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Aducem in atentia CSM ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului

Hotnews Hotnews,
ANI se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Aducem in atentia CSM ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului

Agentia Nationala de Integritate se va adresa, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu, aducandu-i in atentie ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului, a declarat pentru HotNews. ro presedintele ANI, Horia Georgescu, adaugand ca institutia pe care o conduce nu are alte instrumente prin care sa actioneaza intr-o astfel de situatie. Reprezentantul ANI si-a manifestat increderea ca CSM va sesiza Curtea Constitutionala printr-un demers care sa transeze acest conflict. continuă pe Hotnews

Buda: Votul Senatului in cazul Diaconu-iresponsabil; Senatul se descalifica in fata ...

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Daniel Buda PDL), considera iresponsabil votul Senatului privind punerea in aplicare a deciziei ICCJ referitoare la incompatibilitatea senatorului PNL Mircea Diaconu, iar Senatul se descalifica in fata cetatenilor Romaniei si in fata UE, potrivit Mediafax. Votul Senatului Romaniei, prin care s-a refuzat punerea in aplicare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in cazul senatorului PNL Mircea Diaconu este .

CE despre decizia Senatului in cazul Diaconu: Este in CONTRADICTIE cu RECOMANDARILE din ...

Comisia Europeana CE) regreta decizia de marti a Senatului roman de a nu da curs unei sentinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) in cazul senatorului Mircea Diaconu, a declarat marti Mark Gray, purtator de cuvant al CE, citat de Agerpres. Reprezentantul CE a mai arata ca decizia senatorilor romani este in contradictie cu solicitarea Comisiei Europene, inclusa in ultimul raport din cadrul MCV, de a cere demisia membrilor parlamentului cu decizii finale de incompatibilitate, .

Cezar Preda: Majoritatea USL din Senat arata, prin votul in cazul Diaconu, ca nu respecta ...

Votul de marti in cazul senatorului Mircea Diaconu arata din nou dispretul USL pentru Justitie si ne indeparteaza tot mai mult de accesul in Schengen, sustine prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, potrivit Mediafax. Majoritatea USL din Senat a aratat astazi marti, n. r. ), din nou, ca nu are pic de respect pentru justitia din Romania si pentru cetatenii romani. Senatorii USL au facut din nou ce stiu mai bine - au ales sa se faca zid intre unul de-al lor si o decizie definitiva si .

Raluca Turcan: Votul senatorilor in cazul Diaconu va fi sanctionat foarte dur in raportul MCV din ianuarie

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca votul senatorilor, prin care s-a respins revocarea lui Mircea Diaconu din Parlament, va fi sanctionat foarte dur in raportul MCV din luna ianuarie.

Raluca Turcan: Votul in cazul Diaconu va fi sanctionat foarte dur in raportul MCV din ianuarie.

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a criticat, marti, votul dat de senatorii USL pentru pastrarea mandatului liberalului Mircea Diaconu si a aratat ca acest vot va fi sanctionat foarte dur in raportul despre MCV din luna ianuarie 2013, potrivit Mediafax. USL a facut din nou zid in jurul oamenilor lor pentru a-i feri de justitie. USL prefera imunitatea in timp ce ARD prefera integritatea. Noi toti vom plati pentru votul senatorilor de astazi in raportul din ianuarie din cadrul MCV. Va fi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )