Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica. Ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului in 13 judete

B1 B1,
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica. Ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intervalul 15 mai, ora 13:00 16 mai, ora 03:00. Vizate sunt 13. continuă pe B1

ANM: Cod galben de vant si vijelii in majoritatea regiunilor tarii. Vreme instabila pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, pentru Transilvania, Oltenia si Muntenia, valabil pe tot parcursul zilei de.

ANM: Cod galben de vant si vijelii pentru 28 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare cod galben de vijelii valabila joi de la ora 6:00 pana la 23:00. 28 de judete dinsudul Banatului, nordul Crisanei, in Maramures si.

Alerta de vreme rea: Se anunta 24 de ore de ploi torentiale, vijelii si grindina

Vremea rea pune stapanire pe toate regiunile. Administratia Nationala de meteorologie ANM) a emis o alerta de instabilitate atmosferica, incepand de miercuri, 13 mai, ora 23. 00, si pana joi seara.

Cod galben de vant puternic in aproape toata tara. 30 de grade in Capitala

Meteorologii au emis miercuri o informare ce anunta instabilitate atmosferica in toata tara si un cod galben de vijelii pentru 29 de judete, valabil pana joi seara.

Vijelii si praf saharian. Trei sferturi din tara, sub cod galben de vreme rea

In ciuda faptului ca saptamana a inceput cu temperaturi de vara, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de avertizari de vreme severa.

Cod galben de vijelii si grindina in 13 judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri o alerta cod galben de vant puternic, vijelii si grindina, in vigoare pana sambata. Atentionarea vizeaza 13 judete.

Cod galben de vijelii in 29 de judete din Romania

Meteorologii vin cu o atentionare cod galben de vijelii pentru 29 de judete. Avertizarea a intrat in vigoare joi dimineata si dureaza pana seara. Intensificarile vantului vor depasi 55 - 65 kmh.

ALERTA METEOCod galben de ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, in 13 judete

Meteorologii au emis Cod galben de ploi, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina, pentru 13 judete din nord-vestul si centrul tarii si din Moldova. Atentionarea intra in vigoare vineri la ora 13.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )