Libnet.ro
UNICEF

23:15

Antena 1, Pro Tv si Kanal D isi intrerup maine emisia pentru zece minute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antena 1, Pro Tv si Kanal D isi intrerup maine emisia pentru zece minute

CNA a decis oprirea emisiei Antenei 1, Pro Tv-ului si Kanal D pentru zece minute, in urma scandalului dintre Corneliu Vadim Tudor si Oana Zavoranu. continuă pe Ziarul Bursa

Pro TV, Antena 1 si Kanal D, sanctionate de CNA cu intreruperea emisiei.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, luni, trei televiziuni din Romania cu incetarea emisiei pentru 10 minute in prime time, potrivit Realitatea TV. Decizia CNA vine ca urmare a difuzarii, de catre cele trei televiziuni, a unor materiale cu Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor care isi adresau cuvinte jignitoare. ANTENA 1, PRO TV si KANAL D isi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, incepand cu ora 19:00.

VIDEO Pro TV, Antena 1 si Kanal D, sanctionate cu iNTRERUPEREA EMISIEI. ...

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, luni, trei televiziuni din Romania cu incetarea emisiei pentru 10 minute in prime time, potrivit Realitatea TV. Decizia CNA vine ca urmare a difuzarii, de catre cele trei televiziuni, a unor materiale cu Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor care isi adresau cuvinte jignitoare. ANTENA 1, PRO TV si KANAL D isi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, incepand cu ora 19:00. Urmareste mai jos fragmentele din emisiunile pentru care .

VIDEO Pro TV, Acasa TV, Antena 1 si Kanal D, sanctionate cu iNTRERUPEREA EMISIEI. ...

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, luni, patru televiziuni din Romania cu incetarea emisiei pentru 10 minute in prime time, potrivit Realitatea TV. Decizia CNA vine ca urmare a difuzarii, de catre cele trei televiziuni, a unor materiale cu Marioara Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor care isi adresau cuvinte jignitoare. ANTENA 1, Acasa TV, PRO TV si KANAL D isi opresc emisia miercuri, pentru 10 minute, incepand cu ora 19:00. Urmareste mai jos fragmentele din emisiunile .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )