Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania

Antena3 Antena3,
ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman. continuă pe Antena3

ANTENA3.RO LIVE. Despre Pilates, cu unul dintre cei mai buni antrenori din Romania, joi, de la ora 15:00

Nu maduc la sala, ca ma doare spatele. E una dintre cele mai auzite scuze. Pentru ca de fapt e o scuza. Putem face multe si putem sa ne reparam pur si simplu, exact la sala. Maria Coman.

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti desfiinteaza revolutia fiscala. O nebunie pe care nu a inteles-o nimeni nici pana astazi

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din peisajul bancar romanesc a lansat un atac extrem de dur la adresa politicilor fiscale ale guvernarii PSD-ALDE, vehement contestate atat de sindicate, cat si de.

Cum a anuntat Mihai Gadea noul sezon in premiera, cu Carmen Avram: Este unul dintre cele mai bune promo-uri din toti anii

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, in premiera, la Sinteza zilei, promo-ul noului sezon in premiera, cu Carmen Avram, care va debuta pe 18 martie, la Antena 3. Cea mai buna emisiune de reportaj din Romania.

VIDEO Lovitura care l-a pacalit pe Roger Federer! Elvetianul a incasat unul dintre cei mai neobisnuiti asi din tenis

La San Joses SAP Center s-a disputat Meci pentru Africa,editia a 5-a, incasarile fiind destinate Roger Federer Foundation.

Imunoglobulina i-a dat batai de cap lui Dancila. Cum a pronuntat premierul unul dintre cele mai invocate cuvinte ale momentului

Premierul Viorica Dancila se incurca in denumiri, in scandalul legat de lipsa medicamentelor. Dancila a pronuntat in mod repetat IMUNOGLOBINA, in loc de imunoglobulina, la inceputul sedintei de.

Catalin Ivan, la Adevarul Live: Guvernul Dancila, cel mai prost guvern pe care Romania putea sa-l aiba. Dragnea e unul dintre cei mai corupti politicieni

Europarlamentarul Catalin Ivan a explicat, la Adevarul Live, de ce s-au opus alesii romani din Parlamentul European ca Polonia sa fie sanctionata pentru derapajele din Justitiei si a subliniat ca Guvernul Dancila este cel mai prost cabinet pe care putea sa-sl aiba Romania.

Catalin Ivan: Guvernul Dancila e cel mai incompetent din istorie. Dragnea, corupt

Europarlamentarul Catalin Ivan a explicat, la Adevarul Live, de ce s-au opus alesii romani din Parlamentul European ca Polonia sa fie sanctionata pentru derapajele din Justitiei si a subliniat ca Guvernul Dancila este cel mai prost cabinet pe care putea sa-l aiba Romania. Mai mult, acesta a afirmat ca Liviu Dragnea ar fi unul dintre cei mai corupti politicieni.

Lucruri inedite din viata lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din istorie caruia ii place sa spele vasele: Sunt destul de sigur ca e cel mai sexy lucru pe care il fac

Jeff Bezos 54 de ani), fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din istorie si, pentru prima data, ocupa primul loc in topul Forbes. in ciuda faptului ca este unul dintre cei mai puternici oameni din lume, antreprenorul duce o viata cat se poate de normala.

Stephen Hawking si cele mai nebunesti teorii pe care le sustine fizicianul

Stephen Hawking este un fizician englez, unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. Cu toate ca o parte dintre teoriile acestuia sunt apreciate de lumea stiintifica, altele par deplasate si au fost contestate de multi oamenii de stiinta. Gaurile negre nu sunt chiar atat de negre Stephen Hawking este de parere ca nu tot ceea [].

Test de cultura generala despre pictori celebri. Cine este autorul celei mai scumpe lucrari vandute vreodata

Va propunem un test de cultura generala despre viata si opera unora dintre cei mai importati pictori ai lumii. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )