Libnet.ro
UNICEF

16:30

Antonescu il ataca pe Ponta: A falsificat campania electorala

Antena3 Antena3,
Antonescu il ataca pe Ponta: A falsificat campania electorala

Victor Ponta a falsificat camapnia electorala, la fel cum a facut-o si presedintele Traian Basescu, a declarat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu. Domnul Ponta a falsificat aceasta campanie electorala, la. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Cuplul Ponta-Sova vrea sa dea Portul Constanta, in mod neconstitutional, prin HG

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Dan Sova, doresc sa transfere catre clanul Mazare o cota parte din actiunile de la Portul Constanta printr-o Hotarare de Guvern,.

Antonescu: Daca Ponta ar fi pus la detectorul de minciuni, s-ar dezmembra aparatul

Daca premierul Victor Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, aparatul ala se dezmembreaza, sar acele, considera liderul PNL, Crin Antonescu. El a raspuns astfel cand a fost intrebat cum comenteaza o afirmatie a lui Victor Ponta potrivit careia fusese de acord cu cedarea unor actiuni de la Portul Constanta la municipalitate.

Crin Antonescu: Daca Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni s-ar dezmembra aparatul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intrebat cum comenteaza o afirmatie a lui Victor Ponta potrivit careia fusese de acord cu cedarea unor actiuni de la Portul Constanta la municipalitate, ca daca.

Antonescu: Daca Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, se dezmembreaza aparatul ala

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, intrebat cum comenteaza o afirmatie a lui Victor Ponta potrivit careia fusese de acord cu cedarea unor actiuni de la Portul Constanta la municipalitate, ca daca premierul ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, aparatul ala se dezmembreaza, sar acele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )