Libnet.ro
UNICEF

07:45

Antonescu:Nu ar fi haios sa se teama Ponta ca Iohannis poate deveni prezidentiabil daca eu nu ma tem?

Adevărul Adevărul,
Antonescu:Nu ar fi haios sa se teama Ponta ca Iohannis poate deveni prezidentiabil daca eu nu ma tem?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, luni seara, despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului si a subliniat ca nu are de gand sa modifice termenii protocolului USL. continuă pe Adevărul

Antonescu: Nu ar fi haios sa se teama Ponta ca Iohannis poate deveni prezidentiabil daca eu nu ma tem?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a vorbit, luni seara, despre evolutia negocierilor din USL privind structura Guvernului si a subliniat ca nu are de gand sa modifice termenii protocolului USL. in ce priveste refuzul premierului de a-i oferi lui Klaus Iohannis functia de vicepremier, concomitent cu cea de ministru de Interne, liderul liberal a sugerat ca Ponta s-ar teme ca va fi eclipsat de primarul Sibiului.

Romania poate deveni o sursa constanta de importuri pentru oamenii de afaceri palestinieni

Romania poate deveni o sursa constanta de importuri pentru comunitatea de afaceri palestiniana prin oferta din domeniul energiei, echipamentelor energetice, IT, materiale de constructii, vehicule, utilaje de constructii, mobila, textile sau produse alimentare, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, in cadrului Forumului oamenilor de afaceri romani si palestinieni.

Victor Ponta: Vreau sa continuam in USL. Iohannis poate fi la Interne sau vicepremier si la Finante

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa o intalnire a liderilor USD in Biroul presedintelui Camerei, ca vrea ca USL sa ramana unita, o varianta posibila fiind ramanerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )