Libnet.ro
UNICEF

15:30

Antrenorul Ionut Badea a fost demis de la Otelul. Meciul cu Sageata a fost decisiv!.

România Liberă România Liberă,
Antrenorul Ionut Badea a fost demis de la Otelul. Meciul cu Sageata a fost decisiv!.

Directorul general al FC Otelul Galati Narcis Raducan, a declarat, dupa infrangerea din meciul cu Sageata Navodari, scor 1-2, ca antrenorul Ionut Badea a fost demis din functie. Cele doua echipe s-au intalnit aseara in ultimul meci al etapei a a XII-a a Ligii I, conform Mediafax. Am avut o discutie cu Ionut Badea dupa meci si vom inceta colaborarea. Din aceasta seara el nu mai este antrenorul nostru. In urmatoarele zile von anunta viitorul antrenor. Nu cred ca jucatorii au ceva in comun cu . continuă pe România Liberă

Ionut Badea, dat afara de Otelul: Sunt un antrenor bun

Ionut Badea primise ultimatum din partea conducerii clubului Otelul Galati sa castige urmatoarele patru meciuri daca doreste sa mai stea pe banca galatenilor.

Otelul pierde la Constanta, Ionut Badea pe picior de plecare

Somat in urma cu cateva zile cu privire la rezilierea contractului in cazul in care Otelul nu se impune in urmatoarele patru runde, Ionut Badea a calcat in strachini, luni, la Constanta, dupa Sageata Navodari-Otelul Galati 2-1. Mihai Roman si Viorel Dinu i-au oferit nou-promovatei o pauza linistita, in timp ce Henrique le-a dat sperante false fanilor galateni, care au incheiat la unison, cerandu-i demisia antrenorului.

Liga I. Dinamo a castigat dupa doua etape fara victorie. Ionut Badea, demis de la Otelul

Dupa doua meciuri fara victorie, Dinamo a reusit sa castige pe teren propriu in fata Concordiei Chiajna, in etapa a 12-a din Liga I. Golurile alb-rosilor au fost marcate de Tucudean si Grigore, din penalty,.

Vicepremierul sirian Qadri Jamil a fost demis din functie

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, l-a demis marti din functie pe vicepremierul responsabil de Afaceri economice, Qadri Jamil, informeaza Global Post. Decizia intervine dupa ce Qadri Jamil s-a intalnit.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )