Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anunt de la Chisinau: Traian Basescu va CANDIDA la alegerile din R. Moldova

B1 B1,
Anunt de la Chisinau: Traian Basescu va CANDIDA la alegerile din R. Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova, sustine fostul ministru al Apararii, Anatol Salaru, citat de TVC21 si Deschide. md. Basescu trebuie. continuă pe B1

Anunt de la Chisinau: Traian Basescu va CANDIDA la alegeri in R. Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova, sustine fostul ministru al Apararii, Anatol Salaru, citat de TVC21 si Deschide. md. Basescu trebuie.

Lider de la Chisinau: Traian Basescu vrea sa candideze la alegerile parlamentarele din Republica Moldova

Anatol Salaru, presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), a declarat ca Traian Basescu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare din Republica Moldova in cazul in care va reusi sa-si recapete cetatenia moldoveneasca, informeaza cotidianul Timpul.

Un politician de la Chisinau sustine ca Traian Basescu va candida la alegerile parlamentare din Moldova. in ce conditii va putea seful PMP sa se implice in politica de peste Prut. Reactia lui Basescu

Liderul Partidului Unitatii Nationale, Anatol Salaru, sustine ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova daca va reusi sa redobandeasca cetatenia.

Un lider din Republica Moldova sustine ca Traian Basescu va candida la alegerile parlamentare din statul moldovean. in ce conditii va putea seful PMP sa se implice in politica de peste Prut. Reactia lui Basescu

Liderul Partidului Unitatii Nationale, Anatol Salaru, sustine ca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova daca va reusi sa redobandeasca cetatenia.

Seful Partidului Unitatii Nationale din R. Moldova: Basescu va candida la alegerile parlamentare din R. Moldova daca va redobandi cetatenia

Anatol Salaru, care conduce Partidul Unitatii Nationale, a declarat ca fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va candida la alegerile parlamentare din tara noastra daca va reusi sa redobandeasca cetatenia R. Moldova, ridicata prin decretul semnat de Igor Dodon.

Basescu va candida la parlamentarele din Moldova. Salaru: Va prelua si presedintia Partidului Unitatii Nationale

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale, Anatol Salaru, da asigurari ca presedintele de onoare al formatiunii sale, Traian Basescu, va candidata la alegerile parlamentare din Republica Moldova din 2018, daca va reusi sa-si apere in instanta cetatenia moldoveneasca, retrasa printr-un decret al lui Igor Dodon.

Traian Basescu despre pensiile speciale: Ce ziceti, dragi PSD-isti care trebuie sa platiti ce ati votat in 2012 si 2015?

Fostul sef al statului, presedintele PMP, Traian Basescu, a sustinut, miercuri, intr-o postare pe facebook, ca PSD ar intelege, abia acum, inechitatea sistemului de pensii speciale pe care l-au elaborat, in anul 2015, Victor Ponta si Gabriel Oprea.

Suspiciuni de frauda la alegerile din Venezuela: La ora 17.30 votasera 3,7 mil. persoane, 8,1 mil. votanti la inchiderea urnelor

Alegerile super-legislativului venezuelean sunt catalogate ca fiind nelegitime de criticii regimului si menite sa ofere gurvenarii presedintelui Maduro puterea de a rescrie Constitutia, precum si puterea de a.

Procurorul Robert Mueller a format un mare juriu pentru ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA. Sunt investigate legaturile financiare ale presedintelui Trump cu Moscova

Procurorul special Robert Mueller, care coordoneaza investigatia privind ingerintele Rusiei in campania electorala americana din 2016, a dispus formarea unui mare juriu care sa contribuie la ancheta.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )