Libnet.ro
UNICEF

10 Iun.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri vor fi anuntate luni, relateaza AFP.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Am convenit sa impunem cat mai curand sanctiuni impotriva Rusiei, se arata intr-un comunicat comun al statelor G7, publicat sambata, la Seul. Luand in considerare necesitatea de a garanta alegeri prezidentiale democratice, pasnice si reusite luna viitoare la 25 mai), in Ucraina, ne-am angajat sa actionam de urgenta pentru a intensifica sanctiunile tintite si masurile impotriva Rusiei, adauga G7 in comunicat.

Statele G7 vor adopta NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Statele din cadrul G7 s-au angajat sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei, potrivit unui comunicat comun, un oficial american de rang inalt precizand ca noile masuri ar putea fi anuntate luni, relateaza AFP,.

G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul grupul G7 au anuntat, sambata, potrivit unui comunicat comun, ca au ajuns la un acord cu privire la impunerea unor noi sanctiuni Rusiei, pe fondul tensiunilor din estul Ucrainei, relateaza AFP.

UPDATE G7 anunta ca va adopta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele din cadrul grupului G7 au anuntat, sambata, potrivit unui comunicat comun, ca au ajuns la un acord cu privire la impunerea unor noi sanctiuni Rusiei, pe fondul tensiunilor din estul Ucrainei, relateaza AFP. Sanctiunile ar putea sa vizeze persoane influente in sectoarele energetic si bancar, potrivit unui oficial american.

actualitate, 10 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )