Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce a anuntat UEFA privind finala Europa League, dupa atentatul de la Manchester

Antena3 Antena3,
Ce a anuntat UEFA privind finala Europa League, dupa atentatul de la Manchester

Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal UEFA) a anuntat, marti, in urma atentatului care a avut loc la concertul Arianei Grande, la Manchester Arena, ca nu exista informatii care sa sugereze ca finala. continuă pe Antena3

Miza uriasa pentru castigatoarea Europa League din acest sezon

Manchester United si Ajax Amsterdam nu vor lupta doar pentru glorie si trofeu in finala Europa League de la Stockholm din 24 mai.

Vladimir Putin, mesaj ferm dupa atentatul de la Manchester Arena

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat pregatit sa dezvolte cooperarea antiterorista cu Marea Britanie dupa atentatul sinucigas cinic si inuman de luni seara de la Manchester,.

Reactia cantaretei Ariana Grande dupa atentatul de la concertul ei

Cantareata Ariana Grande a reactionat dupa atentatul terorist de la concertul ei din Manchester Arena, in care au murit 22 de ani. Grande si-a cerut scuze intr-un mesaj pe Twitter pentru ceea ce s-.

Securitate intarita la New York dupa atentatul de la Manchester Arena

Autoritatile din New York au intarit masurile de securitate in locuri sensibile dupa atentatul soldat cu 19 morti luni seara la un concert la Manchester in Marea Britanie, relateaza marti AFP.

Decizia luata de Manchester United, dupa atentatul de pe Manchester Arena

Cluburile Manchester United si Manchester City si-au manifestat solidaritatea fata de victimele atentatului de la Manchester Arena. Echipa de fotbal Manchester United va purta banderole negre in finala.

Un om fara adapost a tinut in brate o femeie pe moarte, dupa atentatul din Manchester Arena: Nu ma puteam opri din plans

Atentatul de la Manchester Arena a scos la iveala si povesti si gesturi uluitoare. Este si cazul lui Chris Parker, un om fara adapost, care se afla in zona in momentul deflagratiei. Barbatul de.

Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct la TV, dupa atentatul de la Manchester Arena

Atentatul de la Manchester Arena, unde 22 de tineri si-au pierdut viata, nu i-a lasat indiferenti nici pe jurnalistii britanici. Jurnalista Susanna Reid a izbucnit in lacrimi in direct, la TV,.

Masuri sporite de securitate la Bucuresti dupa atentatul de la Manchester: Care sunt institutiile ce beneficiaza de protectie sporita

Autoritatile romane au luat decizia de a spori masurile de securitate la obiectivele diplomatice din Capitala ca urmare a atentatul de la Manchester Arena de luni noapte in care 22 persoane au decedat.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele de socializare dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

Mai avem. Omorati-i pe toti si peste tot. Simpatizantii Statului Islamic, MESAJ pe retelele sociale dupa atentatul din Manchester (FOTO)

Pana in acest moment nu s-a conformat daca atentatul de la Manchester este unul terorist, insa autoritatile britanice au descoperit mai multe mesaje postate pe retele de socializare de catre.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )