Libnet.ro
UNICEF

12:01

Anuntul MAE pentru toti cei care aveau planificate calatorii in Turcia

Antena3 Antena3,
Anuntul MAE pentru toti cei care aveau planificate calatorii in Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reiterat, sambata seara, recomandarea pentru turistii si ceilalti cetateni romani aflati pe teritoriul Turciei sa evite orice deplasari care nu sunt necesare,. continuă pe Antena3

ASF va reduce din 1 august unele tarife aplicate pe pietele RCA si de capital/ ASF a incheiat 2015 cu excedent si toti cei 480 de angajati au primit prime de performanta

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis miercuri eliminarea, incepand cu data de 1 august 2016, a cotei aplicate tranzactiilor realizate pe piata de capital de formatorii de piata market makers) si reducerea contributiilor asiguratorilor pentru supravegherea, controlul si monitorizarea politelor RCA, se arata intr-un comunicat transmis joi de autoritate. Amintim ca toti cei 480 de angajati ai ASF au primit anul trecut prime anuale de performanta in valoare totala de circa 4,5 milioane lei, iar alti 126 de angajati au primit prime de proiect in valoare de 2,1 milioane lei, in contextul in care autoritatea a incheiat anul cu un excedent de 36,5 milioane lei.

MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

ACTUALIZARE 22:28 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca primul grup de 134 de cetateni romani, blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza situatiei din Turcia, a revenit in siguranta la Bucuresti cu zborul regulat RO264, operat de compania TAROM, la ora 21:20. *ACTUALIZARE 21:27 MAE recomanda evitarea deplasarilor care nu sunt necesare *ACTUALIZARE 21:22 Cursa TAROM RO 264 a decolat de pe Ataturk si aduce in tara 134 de pasageri *ACTUALIZARE 17:27 MAE: Zbor umanitar TAROM, pentru repatrierea romanilor din Istanbul, in aceasta noapte *ACTUALIZARE 16:05 Peste 100 de romani vor fi repatriati din Istanbul cu o cursa TAROM, in aceasta seara *ACTUALIZARE 14:20 Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma sa aterizeze la Bucuresti la ora 20. 10 *ACTUALIZARE 14:08 Lazar Comanescu: Pe aeroportul din Istanbul se afla in jur de 200 de romani *ACTUALIZARE 12:24 MAE: Traficul prin toate punctele de control ale frontierei turco-bulgare a fost redeschis *ACTUALIZARE 11:27 TUI TravelCenter: Zborurile catre Antalya si Bodrum se vor desfasura conform programului *ACTUALIZARE 11:20 TAROM ia in calcul anularea zborului de la 16:25 catre aeroportul Ataturk din Istanbul *ACTUALIZARE 11:14 MAE: Doua puncte de adunare/informare au fost stabilite pe Aeroportul Ataturk pentru cetatenii romani *ACTUALIZARE 10:40 ANAT: Zborurile se desfasoara normal *ACTUALIZARE 10:10 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, pana in prezent, nu se inregistreaza victime sau raniti in randul cetatenilor romani aflati in Turcia, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc in aceasta tara, potrivit unui comunicat de presa.

Este necesar ca toti magistratii care fac abuzuri sa fie exclusi din sistem

Legea 343/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor ar trebui modificata astfel incat omul care a fost condamnat pe nedrept, un abuz demonstrat printr-o condamnare la CEDO, sa aiba dreptul sa se indrepte in instanta impotriva magistratului care a dat acea sentinta, daca CSM nu ia masuri, potrivit unor surse din presa.

Cei care ti l-au adus in casa pe BB-8 iti invata copilul programare

O companie din statul american Colorado a lansat un mini-robot, cu scopul sa-i invete pe copii si tineri cum sa lucreze cu tehnologiile moderne. Astfel, compania americana Sphero a creat robotul SPRK+, o sfera mica si inteligenta. Lansata pe piata ca sa trezeasca curiozitatea tinerilor pentru programare, SPRK+ foloseste aplicatia Lightning Lab ca sa ajute [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )