Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aparitie bizara pe strazile unei statiuni din Bulgaria: O pisica verde a sarnit controverse printre localnicii din Varna (FOTO)

B1 B1,
Aparitie bizara pe strazile unei statiuni din Bulgaria: O pisica verde a sarnit controverse printre localnicii din Varna (FOTO)

O pisica verde care se plimba de cateva spatamani pe strazile din Varna Bulgaria), a sarnit controverse printre locuitori statiunii de la Marea Neagra, potrivit The Telegraph. incercand sa elucideze. continuă pe B1

Alt economist sef al unei banci din top 10: Ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva

As spune ca ar fi trist ca FMI sa isi construiasca proiectul cu care a venit la discutii si sa impuna o tinta pornind de la executia bugetara de anul acesta care este departe de a fi un model pentru cineva. Executia a fost criticata de toti analistii in primul rand pentru ca a neglijat sa nu spun ignorat) investitiile. Din articolele indicate am inteles si ca ar fi vorba de o reducere a decalajului dintre deficitul bugetar cash si cel ESA, in principal insemnand o reducere a arieratelor care din cate stiu erau in grafic in ultima vreme) ceea cear fi si bine si corect. Probabil ca initial pietele vor avea o reactie negativa dar dupa ce se va asterne praful si vor fi examinate cauzele intreruperii discutiilor impactul nu va fi asa mare. Evenimentul ar putea fi insa speculat politic. As zice totusi sa nu ne grabim si sa asteptam niste declaratii mai asezate din partea participantilor la discutii, a transmis HotNewa economistul sef al unei banci din top 10 care a preferat sa nu fie citat.

O groapa uriasa aparuta in mijlocul unei sosele din China a inghitit o masina. Vezi cum s-a salvat soferul

Un barbat a scapat, in ultima clipa, dintr-o masina care s-a prabusit intr-o uriasa groapa, aparuta in mijlocul unei sosele din China. Se pare ca soferul nu a observat groapa, iar una din rotile.

O eleva a unei scoli din Bucuresti s-a lovit la cap in timpul orei de sport care se desfasura intr-un spatiu improvizat

Ancheta la o scoala din Sectorul 5 al Capitalei. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) face verificari la Scoala generala I. Duca, dupa ce o eleva s-a lovit la cap in timpul orei de sport.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )