Libnet.ro
UNICEF

17:00

Au aparut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Au aparut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

Drama din clubul Colectiv a inceput sa fie speculata de escroci care cer bani in numele victimelor, informeaza Digi 24. continuă pe România Liberă

inselatorie: Au aparut sarlatani care cer bani in numele Digi 24 pentru victimele din Colectiv

Digi 24 atrage atentia cu privire la o posibila inselatorie in numele sau, precizand ca au aparut sarlatani care pretind a fi angajati ai acestei televiziuni de stiri si sustin ca au deschis conturi in care se pot face donatii in bani pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv.

Companiile care isi ofera serviciile gratuit pentru victimele din Colectiv si rudele lor

In urma incendiului din Colectiv atat societatea civila cat si mai multe companii s-au mobilizat pentru a acorda ajutor victimelor din incendiu si famiilor acestora.

Banicioiu: Banca de piele din Romania poate acoperi cererea pentru victimele din Colectiv

In Romania exista o banca de piele de cateva luni, iar rezerva existenta poate acoperi cererea de acum pentru victimele incendiului din clubul Colectiv, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

FRF prelungeste doliul pentru victimele din Colectiv pana la finalul anului

Federatia Romana de Fotbal a hotarat, luni, in a treia si ultima zi de doliu national instituit de Guvernul Romaniei in memoria victimelor din clubul bucurestean Colectiv, sa prelungeasca acest doliu pana la finalul anului pentru toate meciurile de fotbal.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Guvernul de la Chisinau a demarat controale in toata tara dupa tragedia din Romania / Campanie de donare de sange peste Prut pentru victimele din Romania

Premierul interimar al Republicii Moldova Gheorghe Brega a dispus efectuarea controalelor in toate localurile de divertisment din tara pentru a verifica daca acestea au planuri impotriva incendiilor si daca sunt respectate, ministrul de interne precizand ca acestea vor dura doua saptamani.

Botosanenii au inceput sa doneze sange pentru victimele din Colectiv. Centrul de Transfuzii din localitate a fost deschis abia luni

Au inceput si botosanenii sa doneze sange pentru victimele din clubul Colectiv. in jur de 30 de botosaneni s-au prezentat astazi la prima ora pentru a da o mana de ajutor. Abia de luni a putut fi colectat sangele, fiindca Centrul de Transfuzii a fost inchis tot weeekendul.

Incendiu in Clubul Colectiv. Studentii de la Constantin Brancusi ii cheama pe gorjeni sa doneze sange pentru victimele din Clubul Colectiv

Liga Studentilor din Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu invita toti gorjenii sa doneze sange pentru victimele tragediei petrecute in Clubul Colectiv din Bucuresti.

Mesajul lui Papa Francisc pentru victimele incendiului din Colectiv

Papa Francisc si-a exprimat profunda durere pentru tragedia din clubul Colectiv, intr-un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis.

Concert caritabil pentru victimile din Colectiv. Iata cine canta!

Maine seara va avea loc un concert caritabil in Bucuresti ce are scopul de a strange fonduri pentru ajutorarea victimilor incendiului din clubul Colectiv. Iata cine canta la eveniment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )