Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Au aparut primele poze cu Gina Pistol insarcinata. Smiley a insotit-o la ginecolog FOTO

Adevărul Adevărul,
Au aparut primele poze cu Gina Pistol insarcinata. Smiley a insotit-o la ginecolog FOTO

Desi au ales sa nu comenteze speculatiile conform carora vor deveni parinti, Smiley si Gina Pistol nu mai pot tine acest secret. Burtica blondinei a inceput sa capete forme, cei doi fiind surprinsi iesind dintr-o clinica de obstetrica ginecologie. continuă pe Adevărul

Gina Pistol a ajuns la ginecolog. Ce se intampla cu iubita lui Smiley

Gina Pistol poate spune ca este cea mai fericita femeie. intr-o relatie de patru ani cu alesul inimii sale, Smiley, vedeta are parte de momente unice in viata ei. Daca pana acum au incercat sa ascunda relatia, acum nu mai au de ce. Gina Pistol a ajuns la ginecolog Vedeta Gina Pistol si Smiley au .

Gina Pistol si burtica de gravida. Gestul iubitei lui Smiley i-a topit pe toti

In ultima perioada, s-a vorbit mult despre faptul ca Gina Pistol al fi gravida, dar in lipsa unei confirmari oficiale, subiectul a ramas la stadiul de barfa. Iata ca timpul a trecut si burtica devine tot mai greu de ascuns si gesturile Ginei din perioada aceasta dau de inteles ca Smiley va fi tatic. Gestul .

Pavel Bartos nu va fi nasul de botez al copilului cuplului Smiley si Gina Pistol. De ce

Pavel Bartos si Smiley au fost imprieteniti detalente. Mai exact, la prima preselectie a primului sezon Romanii au talent. De atunci, s-au lipit unul de altul si s-au si inrudit, caci solistul a devenit nasul uneia dintre fetele actorului. in schimb, roata nu se va intoarce. Pavel Bartos a vorbit despre Smiley ca tata. Nu .

Gina Pistol renunta la televiziune pentru a-si proteja sarcina

Desi are o cariera infloritoare in lumea televiziunii, se pare ca Gina Pistol ar fi hotarat sa faca o pauza pentru a se concentra pe viata personala si pentru a proteja copilul pe care presa speculeaza ca vedeta il poarta in pantec.

Gina Pistol, vesti ingrijoratoare de la medici. Ce trebuie sa faca vedeta pentru a nu-si pune sarcina in pericol

Insarcinata in patru luni, Gina Pistola fost la cateva controale de rutina pentru a se asigura ca sarcina este in siguranta. in ciuda optimismului ei, iubita lui Smileya primit de la doctori.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )