Libnet.ro
UNICEF

16:30

Apelul disperat al unui barbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru sotie si copii!

Antena3 Antena3,
Apelul disperat al unui barbat de 39 de ani cu coronavirus. Mesaj de adio pentru sotie si copii!

Un barbat de 39 de ani, aflat la un pas de moarte dupa ce s-a infectat cu coronavirus, a lansat un apel disperat in care le cere oamenilor sa ramana in locuinte si sa nu se mai creada invincibili. continuă pe Antena3

Medicii francezi avertizeaza asupra unui nou simptom asociat coronavirus

Medici ORL francezi avertizeaza ca si pierderea mirosului este un alt simptom asociat bolii provocate de noul coronavirus. Acesta, pe langa simptomele cunoscute pana acum ale infectiei cu COVID-19- febra, tusea, dispneea greutate in respiratie).

Al saptelea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat luni cel de-al saptelea deces al unui pacient infectat cu coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 65 ani, internat la Spitalul Universitar Bucuresti, confirmat pozitiv in data de21. Pacientul necesita dializa si a fost contact de salon cu un alt pacient dializat, confirmat cu COVID 19 pe 20. 2020 si care a fost transferat in Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes unde a decedat.

Ordin de protectie provizoriu emis pe numele unui barbat care si-a agresat concubina

Politistii din Slobozia au intervenit de urgenta pe 23 martie, la locuinta unei femeie, de 39 de ani, care i-a alertat cu privire la faptul ca a fost agresta de concubinul sau, un barbat de 46 de ani.

VIDEO Scene bizare in Deva. Cei i-au facut politistii unui barbat care a refuzat sa se legitimeze

Scene bizare s-au petrecut in Deva, in contextul instituirii starii de urgenta. Politistii au alergat un barbat care a nu a vrut sa se legitimeze.

Alerta la Spitalul Floreasca, din cauza unui pacient infectat cu coronavirus. Ce se intampla acum cu medicii

7 medici si 23 de asistenti medicali, precum si alt personal auxiliar au ajuns in izolare la domiciliu, dupa ce aseara, la Spitalul Floreasca, s-a prezentat un pacient pentru o cu totul alta patologie. Pacientul nu avea simptome Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, pacientul nu fusese intr-un context epidemiologic pentru epidemia Covid-19, s-a ridicat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )