Libnet.ro
UNICEF

13:15

Aplicatie GPS gratuita pentru soferii din Europa

România Liberă România Liberă,
Aplicatie GPS gratuita pentru soferii din Europa

Aplicatia ofera soferilor europeni informatii despre trafic pe toate autostrazile, soselele si drumurile din Uniunea Europeana. Aceasta ofera in timp real informatii legate de ambuteiajele din trafic, de zonele in care sunt aplicate restrictii de viteza dar si detalii privind legislatia rutiera din tara respectiva. continuă pe România Liberă

IHG sporeste numarul de puncte de loialitate pentru hotelurile Intercontinental din Europa

Lantul hotelier InterContinental Hotels Group IHG) a anuntat extinderea structurii pentru castigarea punctelor de loialitate din cadrul programului IHG Rewards Club pentru toate hotelurile InterContinental din Europa. Astfel, programul va oferi membrilor 10 puncte pentru fiecare US $1 cheltuit - in medie de patru ori mai multe puncte pentru fiecare sedere.

Afacere inedita pentru doi croitori romani: singurul magazin de haine tiganesti din Europa

Singurul magazin din Europa de costume tiganesti a fost deschis la Arad de doi soti, iar acum au comenzi de pe tot continentul. Ei vand fuste viu colorate, crete si voluminoase, din zeci de metri de material si cu sute de pliseuri, pe care le.

Pretul gazelor la bursa din Europa Centrala, la jumatate fata de cel al gazelor rusesti

Pretul spot al gazelor la bursa din Europa Centrala este cu 40% mai mic fata de cel al gazelor rusesti, insa statele europene nu pot beneficia de acest avantaj in lipsa interconectarilor, a declarat, ieri, Valentin Kunev, manager al Balkan and Black Sea Petroleum Association, prezent la Forumul Energetic Regional FOREN 2014.

Italia, a treia fosta campioana mondiala din Europa eliminata de la Cupa Mondiala

Nationala Italiei a fost eliminata de la Cupa Mondiala din Brazilia in ultimul meci din faza grupelor, dupa ce a fost invinsa, marti seara, de reprezentativa Uruguay-ului, scor 0-1. Italia este a treia fosta campioana mondiala din Europa care paraseste Mondialul brazilian.

Obama cere Congresului un miliard de dolari pentru a sprijini aliatii din Europa Centrala si de Est

BarackObama, a cerut, joi, Congresului american un miliard de dolari pentru actiuni ale fortelor aeriene, navale si terestre ale SUA pentru sprijinirea aliatilor central si est-europeni din NATO, in.

Atletico Madrid deschide, la Bucuresti, prima sa academie de fotbal din Europa

Atletico Madrid a deschis, in Romania, prima sa academie de fotbal dintr-o alta tara europeana decat Spania. Proiectul, infiintat impreuna cu Regal Sport Club Bucuresti, se intinde, pentru inceput, pe o perioada de 4 ani. Nu mai putin de 7000 de copii din intreaga lume sunt afiliati academiilor de fotbal ale clubului spaniol.

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce.

Schimbarile meteorologice pot ameninta culturile de grau din Europa pana in 2060

Culturile de grau s-ar putea reduce semnificativ din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile ce se estimeaza, prin intermediul modelarii, a fi din ce in ce mai frecvente pana in 2060, transmite un studiu recent, citat de presa internationala.

Salarii mai mari cu 10% pentru angajatii din domeniul sanatatii si asistentii sociali

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul.

Ministrul Finantelor anunta cresteri salariale de 10% pentru angajatii din Sanatate si asistentii sociali care au sub 1.500 lei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a anuntat, vineri, ca a ajuns la un acord cu reprezentantii Sanitas pentru cresterea cu 10%, in doua etape, a salariilor angajatilor din sistemul public de sanatate si ale asistentilor sociali situate sub plafonul de 1. 500 de lei, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )