Libnet.ro
UNICEF

23:00

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Hotnews Hotnews,
 Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft. continuă pe Hotnews

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple este cel mai valoros brand din lume in 2013. Acesta reuseste sa puna capat suprematiei detinute de Coca-Cola

Apple a devenit in anul 2013 cel mai valoros brand din lume, potrivit unui raport anual publicat luni si realizat de Interbrand, o companie de consultanta detinuta de Omnicom Group care realizeaza Best Global Brands incepand cu anul 2000.

Apple a devenit cel mai cunoscut brand din lume

Succesul de care se bucura iPhone si iPad a propulsat compania producatoare Apple pe primul loc in clasamentul celor mai cunoscute branduri din lume, devansand Google si Coca-Cola, se arata intr-un studiu.

FOTO. Cel mai valoros diamant din lume urmeaza sa fie scos la licitatie in luna noiembrie

Casa de licitatii Sothebys este asteptata sa scoata la vanzare un diamant roz estimat a valora in jur de 60 de milioane de dolari. Sothebys a prezentat deja piatra ca fiind cel mai valoros diamant.

Gata cu suprematia Coca-Cola! Compania Apple a fost aleasa cel mai valoros brand din lume in 2013

Apple a devenit in anul 2013 cel mai valoros brand din lume, potrivit unui raport anual publicat luni si realizat de Interbrand, o companie de consultanta detinuta de Omnicom Group care realizeaza Best Global Brands incepand cu anul 2000.

Record gustos in Spania: cel mai lung sangerete din lume

Orasul spaniol Burgos se mandreste cu un record gustos: cel mai lung sangerete din lume. Performanta va fi inscrisa in viitoarea editie a Cartii Recordurilor la doua categorii: crud si fiert, cu 187 si,.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Interbrand: Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a si-a pierdut acest titlu, ajungand pe locul trei, potrivit unui raport al Interbrand, relateaza New York Times.

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume (FOTO)

Apple a detronat Coca Cola in topul celor mai valoroase branduri din lume, noteaza NYTimes. Compania a ocupat primul loc in acest clasament, dupa ce 13 ani la rand Coca Cola a fost liderul topului. Apple este.

Apple si Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansand Coca-Cola, care a pierdut pentru prima data in ultimii 13 ani primul loc in topul celor mai cunoscute marci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand, companie din grupul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )